Crohn betegek! Diétás időszak után ha elkezdetek tejet inni nektek is előfordul hogy kis piros kiütések jelennek meg? Lentebb folyt.
én ugyan nem Crohn beteg vagyok, hanem cholitis ulcerosás, de én mióta megtudtam, nem iszom egyáltalán tejet, a tejtermékekkel is nagyon óvatosan bánok, és lekopogom, évek óta nem volt nagyobb hullámvölgyem.
Már kenyeret sem nagyon eszem, legfeljebb gluténmenteset, vagy puffasztott dolgokat. Nyers zöldség, gyümölcs sem annyira jó ezeknél a betegségeknél. jobbulást :D
Szia
Én 5éve vagyok Crohn-beteg. Miután megvizsgáltak anno és megkaptam a gyógyszereket nekem is azt mondta a dietetikus, hogy nyugodtan igyak tejet, miután jobban leszek. Aztán erre nagyon ráfáztam, mert újra és újra jött a szteroid gyógyszer :S
Az orvosokra hallgass mindig ne az ilyen okoskákra, de tisztelet a kivételnek :)
A piros pöttyök esetleg gyógyszertől is lehet szteroidtól vagy az imurantól ha esetleg azt szedsz, de a tejtől is előfordulhat.
Kérlek ne igyál tejet mert előbb utóbb megunja a bélrendszered és nagyon fellángol a betegséged > saját tapasztalat sajnos
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!