SOS, holnapra kellene megoldást találnom, mit tegyek?
18 éves vagyok. SOkszor előfordul, hogy korognak a "beleim". Nem vagyok éhes, hanem lejjebb "korog". Tisztába vagyok vele, hogy minden emberrel megtörténik. De amikor síri csend van, pl. dolgozatnál, és elkezd kgni, annyira feszélyezve érzem magam, hogy szó szerint pánikot kapok.
Múltkor angolból előre hozott érettségit tettem. Elöl ültem(nem a barátaim közelébe). Az eredménye az lett, hogy olyan pánik tört rám, hogy nem tudtam a feladatra figyelni, folyt rólam a víz, úgy éreztem magam, mintha nem ott lennék, és elfelejtettem, hogy mi történt. Kihagytam egy teljes feladatot, és a mai napig nem emlékszem, hgy mi történt, mert többször átnéztem.
Múltkor idegen fiúk mögé kellett ülnöm egy matekversenyen, és annyira rosszul lettem, hogy ki kellett mennem.
Ha dolgozatot írok, a barátok közelébe, ez nem történik meg, és nem is korog a hasam.
Holnap matekból próbaérettségit írunk, és már most nagyon rosszul vagyok. Nem akarok pánikolni, ezért könyörgöm segítsetek, mit tudok tenni???? Volt, hogy a gyógyszertárban Nospa-t ajánlottak, de attól belázasodtam.
Pszichológus?
Egyébként biztosan nem a No-spa okozta a lázad, az csak véletlen egybeesés.
Jártam hozzá, pszichiáterhez is(Más okokból). Hosszú távú megoldásnak jó, de holnap köetelező ezen ott lennem, és addig már nem jutok orvoshoz.
Lehet tényleg nem az okozta, de akárhányszor vettem be, mindig lázas lettem.
Nincs valami módszer? Keksz, valamilyen ital? Nagyon félek, mert ez rengeteget számít. És amint begörcsölök a pánikos izé miatt, nem tudok figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!