Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy holnapra...

Mit tegyek, hogy holnapra jobban legyek?

Figyelt kérdés

Delutan ossze vissza zabaltam mindent es hasmenesem meg hanyingerem volt. Mostanra mar nagyon megeheztem, de meg ugy egy oraja nagyon hanyingerem volt mostmar jobb, de erzem, hogy a gyomrom nagyon rossz. Korog es biztos, hogy korog mert meg tudom kulonboztetni meg emesztessegitot is vettem be tehat mar tuti ehes vagyok, de mellette olyan nehez a gyomrom meg eg is.

Mellesleg tok gyenge meg erotlen vagyok, de ma delig aludtam es egesz nap lustalkodtam (azert ettem annyi sz@rt mert a semmitteves kozbe csak ettem es ettem) na es ilyenkor annyira ellustulok, hogy attol vagyok gyenge szerintem. Viszont holnap suli es az elso napot semmikepp nem hagyhatom ki es nem is szeretnem es szeretnem, ha jol lennek. El fog mulni holnapra? Merjek enni valamit vagy inkabb mar ne?

2013. szept. 1. 20:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja meg azota sokat bofogok. Es meg most is
2013. szept. 1. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha éhes vagy, az általában már jó hír. Jelzi a test, hogy oké, kitisztult, jöhet a kövi adag.

Ha nagyon nehéz, esetleg hánytasd meg magad, de ne vidd túlzásba.

Igyál sok teát, méz, cukor és citrom nélkül. Hasmenésre jó a megbarnult reszelt alma és az ALMAECET! (természetesen vízben oldva)

2013. szept. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!