160 cm vagyok és 63 kg, egyre csak hízok és ezt nem bírom elviselni Aki tud erre megoldást kérem segítsen :/ '' H lehet csökkenteni ezt a túlsúly növekedését?
Mennyi lenne a tökéletes testsúlyom??
Hogy állíthatom meg a hízást?
Hogy fogyhatok??
Most őszintén: Van oka a hízásodnak ha megnézzük az étkezésed és a mozgásod?
Mert ha nem, akkor hormonális gondok lehetnek a háttérben.
Ha indokolt a dolog, akkor ajánlom figyelmedbe a cukrosok diétáját. Kcal és szénhidrát egység számolásával, futással, lépcsőzéssel, neten keresett gyakorlatokkal.
Ha 13 éves vagy, akkor még fejlődik a szervezeted. A hízás csak "hízás", gondolom, hosszában is nősz, a csontjaid is sűrűbbé válnak, a csontvázad is növésben van széltében-hosszában, a cicid is nő, most alakulnak ki Rajtad a nőies jegyek, még jó, hogy gyarapszik a súlyod!:)
Az lenne abnormális, ha ez nem így lenne.
De pont ez a gond, nem növök magasságban, de persze már olyan vagyok mint maga a Vénusz.
Az osztálytársaim azok 30 kg-osak én pedig nagy állat vok köztük, és ez már teljesen kiidegel
Hát előbb érsz náluk esetleg.
Attol, hogy megálltál a növésben, még a csontod nő széltében. Szálesedik a csípőd, a vállad.
De tenyleg nezess rá orvossal, ha tulzasnak tartod. Mondjuk mikor megálltál a növésben, hány kilo voltál? A szuleid mondogatják, hogy elhízol, vagy mi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!