Miért van ekkora étvágyam? 14/L
Figyelt kérdés
Nagyon sokat eszek. Kb. kétszer annyit mint tavaly ilyenkor. Anyum már viccelődött velem, hogy annyit eszek mint egy kismama (na az azért kizárt, hogy terhes vagyok). Kezdek aggódni, hogy lehet-e ez valami betegség. Amúgy tavaly nyár óta csak egy kilót híztam meg különösképpen a súlyommal nincs probléma (160cm/47 kg). Közre játszat az, hogy 10 éves koromban 140 cm és 60 kg voltam ? (Szép lassan fogytam és nőttem meg)2014. márc. 13. 16:16
1/3 anonim válasza:
Anyád egy földbuta ember, már ne is haragudj.
Növekedésben vagy, kiscsillag. Nem hallottál még erről? Serdülőkor! Én 16 évesen háromszor repetáztam grízes tésztából is a menzán, és nemhogy híztam volna, de fogytam. Ugyanis közben irgalmatlanul gyorsan nőttem. És nő vagyok.
2/3 anonim válasza:
Normális, hogy sokat eszel, kell is, most fejlődnek a csontjaid, az izmaid és kb mindened :) Ne foglalkozz anyukáddal! Egyél, amennyi jól esik! :)
3/3 anonim válasza:
Sokat eszel, de nem azt, amit kellene. Csupa üres dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!