Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet az, hogy ekkora...

Mitől lehet az, hogy ekkora étvágyam van? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
7 hónapja eladtam a bringámat,mert operálták a térdem. Azóta semmit nem sportolok. Viszont eszméletlen nagy étvágyam lett. 3 óránként járok ki a konyhába enni,de valami Istentelen nagy adagokat. 67kg vagyok és szinte semmit nem híztam. Bár nem bánnám,ha híznék egy kicsit..de ez most lényegtelen. Mondhatom,hogy egészségesen eszem,naponta többször is eszem főtt ételt,gyümölcsöt,sütit és sokat is iszok. Mitől lett nekem ekkora étvágyam annak ellenére,hogy a sporttal leálltam?
2011. júl. 3. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki többet unatkozik, többet eszik.
2011. júl. 3. 21:50
 2/7 anonim válasza:
Lehet gilisztás vagy...
2011. júl. 3. 22:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem unatkozok. Nyelvvizsgára készülök,illetve most érettségiztem,tehát tanulás volt ezerrel. Stresszelni viszont egyáltalán nem stresszeltem,és mostsem. Egyébként sem vagyok az az izgulós típus.

A gilisztás válasz elsőre kicsit abszurdnak tűnt,bár jobban belegondolva nincs kizárva...Bár ha tényleg "gelesztás" lennék,akkor annak nyilván lenne valami más tünete is. (Nem?)

2011. júl. 4. 21:20
 4/7 anonim válasza:
Lehet a tanulás közben unatkozol:D
2011. júl. 5. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:

:D Szeretek tanulni,nagyon beletudom magam "élni" tehát nem hinném.

Ámde..most ettem kb. fél órája. És abszolút úgy éreztem,hogy már nem vagyok éhes,egy falat sem megy le a torkomon. És most,fél órával később láss csodát...úgy érzem mindjárt éhen halok.

2011. júl. 5. 18:14
 6/7 anonim válasza:
Köss a mellbimbóidra áramot, és ülj le egy tál finom süti mellé, majd ha enni készülsz megtanulod hogy mikor kell.
2011. júl. 8. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:

növésben vagy, egyél, amennyit kívánsz. Aztán néhány év múlva majd látod, hogy elindultak a kilók - na akkor hagyd abba. Addig élvezd ki a helyzetet, amíg lehet...

23 éves koromig én is így voltam, aztán elkedztem hízni, és most már este nem tudok annyit enni, amennit kívánnék, hogy tartsam a súlyomat

2011. júl. 24. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!