Mitől lehet az, hogy ekkora étvágyam van? (Bővebben lent)
Egyáltalán nem unatkozok. Nyelvvizsgára készülök,illetve most érettségiztem,tehát tanulás volt ezerrel. Stresszelni viszont egyáltalán nem stresszeltem,és mostsem. Egyébként sem vagyok az az izgulós típus.
A gilisztás válasz elsőre kicsit abszurdnak tűnt,bár jobban belegondolva nincs kizárva...Bár ha tényleg "gelesztás" lennék,akkor annak nyilván lenne valami más tünete is. (Nem?)
:D Szeretek tanulni,nagyon beletudom magam "élni" tehát nem hinném.
Ámde..most ettem kb. fél órája. És abszolút úgy éreztem,hogy már nem vagyok éhes,egy falat sem megy le a torkomon. És most,fél órával később láss csodát...úgy érzem mindjárt éhen halok.
növésben vagy, egyél, amennyit kívánsz. Aztán néhány év múlva majd látod, hogy elindultak a kilók - na akkor hagyd abba. Addig élvezd ki a helyzetet, amíg lehet...
23 éves koromig én is így voltam, aztán elkedztem hízni, és most már este nem tudok annyit enni, amennit kívánnék, hogy tartsam a súlyomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!