Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van ekkora nagy étvágyam?

Mitől van ekkora nagy étvágyam?

Figyelt kérdés

Reggel 7től vagyok fent. Délelőttre megenném az egész hütőt. Suliba szoktam enni hotdogot,,hidegszendvicset, de nem érzem azt hogy teli lennék. Ebédre is felfalnám az egész ebédlőt :D Hazajövök 2kor, és szinte csak zaba zaba. Na jó, nem annyira kórosan,de tényleg nagy étvágyam van. Megtudnék enni 2 tányér kaját, aztán mcdonalds, pizzák...Amúgy nem vagyok elhízva, feleslegem van hasamon 1 kicsi, amúgy meg 160/50

Mi ez? :)

15/L

2011. márc. 16. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Terhesség kizrható? :)
2011. márc. 16. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
az kizárva igen :D
2011. márc. 16. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
a tinikorban ez jellemző. én meg ugy vagyok,h vannak olyan napok,h en is felzabalnek minden lehetseges kajat.... és vanamk napok,mint pl mostanaban .h ra se tudok nezni a kajara :D
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és 15l
 5/6 anonim válasza:

Állandóan ez megy vagy csak néha?

Nekem pl. menzesz előtt egy héttel-5 nappal van nagy étvágyam (úgy utálom xD)

Most is ez megy..

17/L

2011. márc. 16. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem is pont ez a bajom,mondjuk husibb vagyok mint te, 162/60, de "csak" 5 kg feleslegem van, ami nem akkora para. én ennék egész nap,de ez azért van mert korán kelek, suli messze van, 8 órám van egy nap, és a szellemi megterhelés miatt, meg a stressz. én sportolok, szerencsére nem hízok, de pl. hétvégén fele annyit eszek mint iskola időben.ha nem hízol, akkor nem kell parázni, lehet hogy ez azért van, mert most van szükségünk a legtöbb energiára, és fel is használjuk.

16/L

2011. márc. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!