Mitől van ekkora étvágyam?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy ebben a melegben nem tud enni. Jó Nekik. Hát én tudok bárhol, bár mikor. Megint nem merek mérlegere állni. 50/N.2010. júl. 13. 16:18
1/10 anonim válasza:
Höhö, na ezzel én is így vagyok, bármi történik velem, és bármilyen állapotban vagyok, annyit bírok enni, hogy hihetetlen. Szerintem alkati kérdés, hogy mennyire befolyásolható az étvágyad külső tényezőkkel.
2/10 anonim válasza:
Hát az étvágyat azt valószínű,hogy sokminden befolyásolja ... életmód meg minden.Van ugy-e akinek az,hogy sokat eszik egyszerre megnyugvást jelent.Amúgy én is így vagyok vele,hogy,ha meleg van nem nagyon kívánok semmit,max. gyümölcsöt meg zöldséget.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nekem is van étvágyam ebben a melegben is, sőt néha még többet ennék. Én rámerek állni a mérlegre, de minek. A tükörben is látom, hogy mekkora vagyok. :(
4/10 anonim válasza:
nekem is van étvágyom, hiába a kánikula. úgytűnik ránk nem hat :( :)
5/10 anonim válasza:
Én is...ha meleg van, ha hideg, ha ideges vagyok, ha nem...:(
Amikor elkezdek kajálni, akk azt mondom, h egyszer élünk, miután jól beettem, akk meg mindig megbánom.:D
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül,sorstársak.Az irodában is csak azt beszélik reggel, mit fogunk ebédelni? Egész nap nasizás stb. Mégis csak én vagyok dagadt.Igaz a legidősebb is. a 30 alattiak mind csontok, 40-50 kg-al.
2010. júl. 13. 17:48
7/10 anonim válasza:
Én ma már megakartam kérni a páromat, hogy lakatolja le a hűtőt.Na ezzel mindent elmondtam.:)
8/10 anonim válasza:
en 27 vagyok es varandos,de a meleg nekem sem vette el a kedvem az evestol neha mar en is felek a merlegre allni de addig jo amig van etvagy,mert akinek van aztan egyszer csak elillan az mar betegseg,jo etvagyat:)
9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a Babádhoz, és neked is jó étvágyat.
2010. júl. 19. 16:01
10/10 anonim válasza:
Csak akkor megy el az étvágyam, amikor vásárolni megyek és minden kicsi rám. :(:( Ma is kiakadtam...szombaton lagziba kell menni, én meg nem találok magamra semmit...minden kicsi:( ruháról meg nem is álmodozok, kiszorítja a felesleget, ami van bőven, pff...
És az alakom is brutális, szééles csípő, hájas has, lapos fenék.:(
Ami tetszik, azt meg biztos, h s-es, v m-es...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!