Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől van ekkora étvágyam?

Mitől van ekkora étvágyam?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy ebben a melegben nem tud enni. Jó Nekik. Hát én tudok bárhol, bár mikor. Megint nem merek mérlegere állni. 50/N.
2010. júl. 13. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Höhö, na ezzel én is így vagyok, bármi történik velem, és bármilyen állapotban vagyok, annyit bírok enni, hogy hihetetlen. Szerintem alkati kérdés, hogy mennyire befolyásolható az étvágyad külső tényezőkkel.
2010. júl. 13. 16:39
 2/10 anonim válasza:
Hát az étvágyat azt valószínű,hogy sokminden befolyásolja ... életmód meg minden.Van ugy-e akinek az,hogy sokat eszik egyszerre megnyugvást jelent.Amúgy én is így vagyok vele,hogy,ha meleg van nem nagyon kívánok semmit,max. gyümölcsöt meg zöldséget.
2010. júl. 13. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is van étvágyam ebben a melegben is, sőt néha még többet ennék. Én rámerek állni a mérlegre, de minek. A tükörben is látom, hogy mekkora vagyok. :(
2010. júl. 13. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is van étvágyom, hiába a kánikula. úgytűnik ránk nem hat :( :)
2010. júl. 13. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is...ha meleg van, ha hideg, ha ideges vagyok, ha nem...:(

Amikor elkezdek kajálni, akk azt mondom, h egyszer élünk, miután jól beettem, akk meg mindig megbánom.:D

2010. júl. 13. 17:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül,sorstársak.Az irodában is csak azt beszélik reggel, mit fogunk ebédelni? Egész nap nasizás stb. Mégis csak én vagyok dagadt.Igaz a legidősebb is. a 30 alattiak mind csontok, 40-50 kg-al.
2010. júl. 13. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ma már megakartam kérni a páromat, hogy lakatolja le a hűtőt.Na ezzel mindent elmondtam.:)
2010. júl. 13. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
en 27 vagyok es varandos,de a meleg nekem sem vette el a kedvem az evestol neha mar en is felek a merlegre allni de addig jo amig van etvagy,mert akinek van aztan egyszer csak elillan az mar betegseg,jo etvagyat:)
2010. júl. 19. 15:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a Babádhoz, és neked is jó étvágyat.
2010. júl. 19. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor megy el az étvágyam, amikor vásárolni megyek és minden kicsi rám. :(:( Ma is kiakadtam...szombaton lagziba kell menni, én meg nem találok magamra semmit...minden kicsi:( ruháról meg nem is álmodozok, kiszorítja a felesleget, ami van bőven, pff...

És az alakom is brutális, szééles csípő, hájas has, lapos fenék.:(

Ami tetszik, azt meg biztos, h s-es, v m-es...:(

2010. júl. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!