Hízni szeretnék, milyen étrendet ajánlotok?
Fél éve még én is ilyen "csak fekete és csak fehér"-ben láttam a táplálkozáselméletet mint Ti. Aztán fél év a Testépítő rovatban és rengeteg utánaolvasás különböző tudományos oldalakon (nem builder.hu és társai) után tudom, "sajnos" közel sem ilyen egyszerű a helyzet, mint ahogyan azt előttem leírtátok. De nem nagyon volt kedvem "vitatkozni" ezért inkább hagytam az egészet.
A testépítésnél hál' Istennek a napi 28 db "melyik fehérjét válasszam" kérdés között feljön néhány olyan is, amiért érdemes GYIK-ezni. Itt van egy, ami épp most aktuális:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5685..
Ha már láttátok, akkor bocs.
És ez csak a jéghegy csúcsa.
A dolgok nem olyan egyszerűek, ahogy leírjátok.
2 napod lesz:
A) ilyenkor edzel
B) ilyenkor nem edzel
Napi 5 étkezés (1-5.), 3 óránként
A)
1. 100 gramm zabpehely, 100 gramm tojásfehérje, 10 gramm lenolaj
2. 85 gramm graham kenyér (ceres), 50 gramm csirkemell, 16 gramm 60%-os margarin, 160 gramm alma (idared vagy jonatán)
3. 90 gramm rizs, 110 gramm csirkemell, 10 gramm lenolaj
4. u.a, mint 2.
Edzés (kezdetnek 30 perc átmozgatás, majd fokozatosan eljutsz az 1 órás edzésig, Google: edzéstervek, átmozgatóedzés, egész testes edzés)
5. 70 gramm rizs, 110 gramm csirkemell,
5+1. 100 gramm Pilos zsírszegény túró (Lidl-ben kapni)
B) ezt holnap leírom
Ha zsirt akarsz felszedni akkor összevissza mindenfélét kell zabálni,és lehetőleg rendszertelenül.
Viszont ha nem akarsz ugy kinézni,mint egy teli sza..rt zokni,akkor inkább járj el kondizni,és táplálkozz helyesen.
Lazar Angelov, Jeff Sheid... tele vannak mint a déli busz. Igen, koksszal. Akkor is, ha nem annyira hatalmasak. A kérdező jobb, ha nem ezeket választja példaképnek.
Egyébként ők is ugyanúgy edzenek és kajálnak, mint a többi testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!