Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, milyen...

Hízni szeretnék, milyen étrendet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen zsírt szeretnék magamra szedni! Tudtok olyan étrendet amivel kb 5kg-ot tudok hízni? Fontos lenne, hogy napra / hétre legyen beosztva hogy mennyit és mit egyek, valamint, hogy mennyi ideig kell ezt a kúrát folytatnom.

2013. dec. 27. 01:12
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
amit kifelejtettem… 15 éves fiú vagyok, 181 cm és kb 55 kg… ami elég kevés!
2013. dec. 27. 01:15
 2/30 anonim ***** válasza:
53%
egyél sokat
2013. dec. 27. 01:22
 3/30 Szintiszoli123 ***** válasza:
50%
És, ha attól nem hízol, egyél még többet. ha csak zsír kell, akkor ilyen egyszerű az egész.
2013. dec. 27. 09:12
 4/30 anonim válasza:
43%
A hízni akarókat általában "tészta étrendre" fogják mert sok benne a szénhidrát és hamar éhes leszel megint. Szerintem a te korodban az is fontos, hogy izmot építs ehhez kérd ki a tesitanárod vagy más felnőtt férfi véleményét.
2013. dec. 28. 17:44
 5/30 anonim válasza:
18%
Szerintem kezdj el fehérjét szedni és napi fél óra gyúrás :)
2014. jan. 15. 19:25
 6/30 A kérdező kommentje:
A tészta étrend jól hangzik, köszönöm:) lehet kipróbálom, de örömmel várok egy étrendet ha valakinek van ideje és leirná nekem, az sokat segítene!
2014. jan. 15. 19:48
 7/30 anonim válasza:
Egyél sok zsíros kenyeret :P
2014. márc. 14. 22:53
 8/30 anonim ***** válasza:
Bármi, amibe tojás van, én így tudtam hízni. Tojáskrém, madártej, rántotta kolbásszal, zöldséggel, tükörtojás szalonnával párolt zöldséggel, pirítóssal. Gyümölcsnek egyél sok banánt, tápláló. Leveseket sűríthetitek tejszínnel elkevert tojással. Éééés zsíros kenyééér lilahagymával :)
2014. márc. 14. 23:30
 9/30 anonim ***** válasza:

Sok zsíros, vörös hús;

Mogyoróvaj;

Zsíros tejtermék: sajtok, tejfölök, túrós csusza, stb. ;

Trópusi gyümölcsök: papaya, mangó, banán, ananász ( főleg ha gyümölcslevet készítesz belőlük, akkor abba rengeteg kalóriát lehet beleturmixolni );

Avokádó: avokádókrém recept - [link] - és ha szereted, akkor ebben is sok kalória van a kenyér és a majonéz miatt;

Burgonya: bő olajban sült, rá reszelt sajt, stb. ;

Lazac;

Spagetti, egyéb olasz tészták;

Ezeket keverd és egyél belőlük minél többet.

2014. márc. 28. 09:18
 10/30 Sowilo ***** válasza:
100%

Tudnod kell, hogy túl sok zsír felszedése egészséges étrend mellett egyszerűen kivitelezhetetlen, még akkor is, ha sokat eszel.

Tehát egészségtelenül kell kajálnod. Egyél olyat, amire nincs szüksége a szervezetednek. Nagyon jól írták: tészta. Reggelire péksütemény, tízóraira szintén, ebédre pl gulyás leves jó sok nokedlivel, mellé kenyérrel, második félének egy kis túrós tészta. Uzsonnára és vacsorára mondjuk legyen kenyér, például margarinnal vagy jó cukros bolti lekvárral.

Egész nap próbálj minél több tejet meginni. A tejben rengeteg növekedési hormon van, amire a felnőtt embernek abszolut nincs szüksége. Ezek arra szolgálnak, hogy a borjú rövid időn belül 300 kilósra hízzon. Tudod, mit jelent ez :) Kiegészítheted a maximális hatás érdekében feldolgozott kajákkal az étrendet, pl. chipsek, cukrok, virslik, stb.

Zárójelben jegyzem meg a végére, hogy amennyiben zsírt szedsz fel magadra, MINDENKÉPPEN szarabbul fogsz kinézni, lehetsz most akármilyen sovány. A férfi és női test esztétikus formáját egyaránt az egészséges, formás izomzat adja. Tehát ha jobban akarsz kinézni az izomtömeged növeld, az már más dolog, hogy nem ez volt a kérdésed.

2014. ápr. 7. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!