Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulímia kezdete? Tanácsok?

Bulímia kezdete? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok, 168 cm 54-55 kg. Néha (főleg esténként) rám jön, hogy ennem kell. Aztán elkezdek enni úgy, hogy "na jó, csak egy picit" és utána képtelen vagyok abbahagyni. Több hónapja van ezek után bűntudatom, de egy hete hánytatom magam. Megkönnyebbülést érzek utána, de nem akarok rászokni. Több, mint fél éve nem eszek húst, nem étkezek változatosan, a vérképem sem valami jó és még rengeteg bajom van (vagdostam is magam, de ez egy másik történet). A családi környezetem elég jó, szerető szüleim, testvérem van (akik keveset tudnak rólam, de ettől függetlenül nagyon szeretem őket). Barátom viszont egy sincs, nagyon nehezen bízok az emberekben, és félek tőlük. Tisztában vagyok azzal, hogy az önhánytatás milyen károkat okoz a szervezetben stb., de jó lenne többet tudni róla. Aki esetleg most ilyenben szenved, vagy hasonló gonddal küzd és tud tanácsokat adni, kérem hogy segítsen. Előre is köszönöm.:)

2013. dec. 20. 21:53
 1/2 anonim válasza:
A bulímia komoly dolog! Azonnal mondd el a szüleidnek, mi van! Ez nem játék!
2013. dec. 23. 21:50
 2/2 anonim válasza:

én is hasonló dologban szenvedek némileg enyhített változatban.

azt kell szerintem megtanulnunk hogy tudjunk nemet mondani az előttünk lévő ételre. nem, ennől most nem eszem mert utána úgyis ki akarom magamból szedni. hajrá és ha van valami pozitív változás írjál, kíváncsi vagyok hogy sikerül...

2014. jan. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!