Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha az energia italt ledolgozom...

Ha az energia italt ledolgozom (mozgással, fizikai munkával), akkor nem lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés
Mert egy csomó olyan esetről hallottam, hogy belehaltak az energia ital fogyasztásba.Én amúgy inkább Red Bull-t, Bombát, Watt-ot meg Hell-t iszok.Tehát inkább a Jobbik fajtából.

#link #tanácsok...
2013. júl. 21. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor kétszer hamarabb halsz bele. Ugyanis az energiaitalban nem igazán energia van, hanem élinkítőszer, névszerint koffein, ami köztudottan terheli a szivet. Egy terhelt szívnek meg a munka okozta plusz terhelés olyan nagyon nem fog segíteni.
2013. júl. 21. 15:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Így értem.Köszi a választ ez tényleg jól jött.
2013. júl. 21. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Jobb, ha meg se iszod.

Igaz, hogy nagyon sokat kellene ahhoz innod, hogy rögtön belehalj, de hosszú távon a rendszeres, kis mennyiség is megbosszulja magát.

2013. júl. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!