Nem tudom miért lehet ez. Szerintetek? Tippek? Tanácsok?
Hétfő óta nem tudod enni és nincs étvágyam,a suliban se eszek nem tudom miért,semmi étvágyam sincs-nincs kedvem enni.Tegnap este már fájt a hasam olyan éhes voltam,de nem tudtam enni és ezt szeretném megkérdezni,hogy szerintetek ez mi lehet?és mit tegyek,hogy újra legyen étvágyam?
(13 éves,lány)
Lehet akut fertőzésed, lehet hogy nem jó kajákat ettél eddig (miket szoktál enni?) lehet 'bármi más' is. Vagy orvoshoz mész, vagy kivársz..
Tegnap este fájt a hasad olyan éhes voltál. Akkor egyél.
azt eszem amit a suliban adnak kaját reggelit,ebédet,uzsonnát és itthon vacsit.
Igen éhes voltam ettem is egy kicsit de kb.1 falatot mert utánna megint elkezdet fájni a hasam.
Én azokkal foglalkozom, akik búzát esznek és ezért betegek. És amikor pár napig nem esznek búzát, akkor máris jobban vannak és tudnak rendesen enni, emészteni.
Ezért kívántam hogy mit eszel. Amit adnak, ez pech mert általában a legolcsóbb dolgokat adják, amiket jobb helyeken nem tekintenek ételnek, mert valóban nem is az.
"ezért kívántam hogy mit eszel"
Mármint kérdeztem :D
Ha nem leszel jobban a napokban, akkor orvos (már ma is mehetnél).
Zöldséget, gyümölcsöt próbálj meg enni. Jól rágd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!