Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki hozzáértő, esetleg...

Valaki hozzáértő, esetleg tapasztalattal rendelkező segítsen nekem! Ilyenkor mit csinálnak velem a sebészeten? Valami 'túlélő' tanácsok/tippek (elr epedt az állkapcsom 2 helyen)?

Figyelt kérdés
Tegnap elrepedt az állkapcsom 2 helyen : alul, bal oldalon, a bölcsességfogamnál, valamit szintén alul a középső fogaimtól jobbra a 2.vagy 3. fognál. Nem tudok enni, ásítani, nevetni, inni is mint amikor a kisgyerekek tanulnak pohárból inni.. egyszóval sz*r helyzetben vagyok..Hétfőig sajnos még itthon fekszem, akkor lesz csak szájsebészet..

2012. júl. 21. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Attttya isten, bocs hogy érdemben nem tudok válaszolni, csak megkérdezném, hogy mi a fene történt veled? :O

De jobbulást kívánok!

2012. júl. 21. 12:35
 2/5 A kérdező kommentje:
megütöttek..:/
2012. júl. 21. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
és köszönöm szépen.:) jó lenne ha javulna már, szörnyen fáj..:/
2012. júl. 21. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, .. hát, majdnem egy cipőben evezünk. Nekem az ízületi vápánál tört le az állkapcsomból egy darabka, amitől állandóan kiugrott az általad említett folyamatoknál. A szájsebészeten egy plexi fogsínt kaptam(amiért ~15e Ft-ot kellett fizetni), lereszelték azokat a fogcsúcsokat, ami ezt előidézhette, illetve izomlazítót és Aflamint (gyulladáscsökkentő) is felírtak, valamint azt mondták, hogy ha továbbra is gondjaim lesznek, akkor kiszedik a bölcsességfogam. Mondjuk épp időszerű lenne visszamennem, mert január óta nem sokat javult a helyzet, nagyobb nevetésnek jobb esetben csak fájdalom, rosszabb esetben szájzár a vége.

Szerintem mivel Neked "csak" elrepedt a csont, nem fognak semmilyen horror csavarozást meg ilyesmit csinálni, gondolom majd kapsz gyógyszereket ill. ha nálad is anatómiai oka van a repedésnek (pl. bölcsességfog), akkor azt megszüntetik.

2012. júl. 21. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Megnyugtattál !

Jobbulást akkor neked is !

2012. júl. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!