Tanácsok rögzített fogszabisnak? Mit egyek, Mint ne?
Figyelt kérdés
félek is mert az mondták h ha nem mosom rendesen minden kajálás utén, akkor amikor leveszik fehér foltos lesz a fogam és nem lehet leszedni fogfehérítéssel sem.2010. nov. 19. 23:15
1/2 anonim válasza:
Nekem másfél éve van fogszabim.Ugyanúgy eszek mindent.Jó,persze almába nem tudok beleharapni.Arra figyelni kell,hogy naponta többször moss fogat,főleg ha a kaja beleragad:):)
De gyógyszertárba lehet kapni kimondottan fogszabályzó tisztító fogkefét.
Nem vészes:)
2/2 anonim válasza:
Én almába is beleharaptam, mondjuk egyszer le is esett egy breki. Viszont kerüld a szálas ételeket, pl. savanyúkáposztát, szálas párolt káposztát, mert csúful képes feltekeredni, beleakadni és marha nehéz lepucolgatni :). A gyakori és alapos fogmosás - konkrétan minden egyes evés után - a beleragadó ételmaradékok miatt is nagyon fontos, különben gusztustalan lesz a mosolyod. Fel a fejjel, csak eleinte furcsa, aztán úgy beleszoksz, hogy észre sem veszed. Már 14 éve, hogy levették, de azóta is mindig van nálam fogkefe és fogkrém és minden evés után azonnal fogat mosok (akár egy étteremben vagy mconaldsban is, bárhol), már rosszul érezném magam "maszatos" fogakkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!