Lehet ez egy betegség kezdete?
Sokat gondolkodtam, próbáltam mindenféle fogyókúrát, de sehogy se mentek le az idők. Valamelyik nap, arra jutottam, hogy mi lenne, ha csak egy kicsit meghánytatnám magam, csak ritkán. Hányás után meg már akkor éreztem, hogy sokkal jobban vagyok. Jobban éreztem magam a testemben, de ha most ezt folytatnám, szerintetek belebetegednék?
Normális válaszokat szeretnék kérni.
Igen, belebetegednél mindenképpen. Keress rá a bulímiára neten, a tüneteire, a fajtáira, az okaira, és a megoldásra. Szerintem próbáld meg befejezni, mielőtt elkezdenéd. Mert ha tovább folytatod, akkor rengeteget ártasz a testednek. Ne így akarj lefogyni. Mellesleg, ha elkezded ezt csinálni, egy idő után nem fogsz tudni megállni, anorexiás is leszel, nem lesz menstruációd...Szerintem elrettentésnek nézz meg egy-két képet anorexiás lányokról.
Így szeretnél kinézni? Remélem nem.
A legfontosabb, szervezetre gyakorolt hatások az alábbiak:
Fogbetegségek,
Nyelőcső betegségek,
Fekély,
Hasnyálmirigy gyulladás,
Elektrolit egyensúly zavar,
Magas vérnyomás,
Szívelégtelenség, vagy szívritmus zavar,
A hormonrendszer egyensúlyának felborulása.
Szia! Egy éve vagyok bulimiás. Én is így kezdtem. Eleinte csak néha hánytam, aztán egyre gyakrabban. Mindig azt hittem, hogy abba tudom hagyni, ha akarom. Mindenki ezt hiszi. Aztán rájössz, hogy a betegséged irányít. Fél éve járok pszichiáterhez. azt mondták az orvosok, hogy ha nem gyógyulok meg, pár éven belül nagy eséllyel meghalok.
Megéri?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!