Milyen volt a mai étrendem? Kevés/elég/sok?
reggeli: kávé ( 2dl tej, 2 teáskanál barnacukor ), egy szendvics ( a kenyér teljes kiőrlésű itthon sütjük ) rajta: gomba,sajt
tízórai: narancs,alma, 1db konyakosmeggy
ebéd: húsleves ( mindenből egy kicsi: húsrépa,tészta )
vacsora: kb 400g pároltkáposzta egy pufirizzsel kicsit késöbb kb 100g túró
15/l 171 cm 56 kg :)
Szerintem nagyon kevés volt.
És ehhez a magasságodhoz elég kevés a súlyod is. Szóval még rád férne 3-4 kg plusz bőven.
Ha diétázol, akkor szerintem abszolút feleslegesen teszed.
Szerintem minőségében rossz.
Sok szénhidrát, sok tejtermék, ezekhez képest kevés zöldség, kevés hús.
A 400g káposzta volt az étkezésed fénypontja, valami hússal, tojással jó lett volna. De túró, tej, sajt, kenyér, tészta, pufirizs nem alapjai a táplálkozásnak. Ilyeneket ugye akkor eszem, ha nincs jobb, vagy ha nagyon nem figyelsz arra miket eszel.
Én eliminálnám a túrót, tejet, ha rizst akarsz enni akkor a tésztát + a kenyeret. Az otthon sütött teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér még nem lesz tápláló étel, hiába házi, sőt bio is lehet ettől még legfeljebb egértáp sajnos :(
Kevés és minőségben sem a legjobb. A barnacukorban nem kevesebb az energia, mint a fehérben. Ebédre még kellett volna valamilyen 2. fogás is, legjobb lett volna valamilyen sovány hús zöldségkörettel. A káposzta nem túl szerencsés estére, mert puffasztó.
Ha úgy érzed keveset ettél ne túrórudival, vagy csokival próbáld növelni.
Egyébként nincs szükséged fogyásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!