Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen a mai étrendem? Hízásho...

Milyen a mai étrendem? Hízáshoz kevés? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok, kéne 2-3kg-ot hízzak de nem szeretem tele enni magam és a cukros ételek nagy részét se szeretem. Szóval, reggeli: tönköly kifli + activia ivójoghurt. (0% -os) Ebéd: egy szelet rántott hús (150g) és egy kevés rizs (140g kb.) Nasi: 2db kakaós muffin. (egy db kb 60-70g) A vacsorát még nem tudom, de szerintem egy színházi sajtos perec lesz. Egyébként ma sokat mozogtam, fél órát futottam, kb 1 órát gyalogoltam, fél órát tollaslabdáztam és melette mèg a napi rutin, séta a kutyával, takarítás, sütemény készítés.. Ennyi mozgás mellett így hízhatok? Előre is köszi! 164cm/ 45kg
2013. ápr. 20. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek sportolsz ennyit, ha hízni akarsz??
2013. ápr. 20. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó idő volt, és gondoltam ne üljek itthon egész nap.. :)
2013. ápr. 20. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Te pont úgy étkeztél, mint, ki fogyni akar.. ettől egy dekát sem fogsz hízni, főleg ilyen aktivitás mellett.ha hízni szeretnél, ennek többszörösét kellene elfogyasztanod, ami attól, hogy több, még lehet egészséges.
2013. ápr. 20. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Hol laksz? futhatnánk együtt:)

Amúgy szerintem is kevés, egyél a kiflihez reggelire főtt tojást, sonkát, sajtot és zöldségeket.

Tízóraira ehetnél gyümölcsöt vagy joghurtot.

Ebédhez egyél zöldségeket.

vacsorára is egyél halat, húst vagy tojást mellé zöldség és rizs.

Nasinak mehetne olajos mag is.

Ihatz tejet is.

2013. ápr. 20. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 2x ennyit szoktam enni, de még így sem sikerült híznom. Nekem kb 5kg-ot kéne. Ha folytatod ezt az étrendet, akkor sosem fogsz meghízni...
2013. ápr. 21. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!