Szerintetek milyen lesz a mai étrendem? Sok\elég\kevés?
reggeli: 3 db rántott cukkin, 1 db kis darab üres palacsinta és egy bögre tea
ebéd : kis adag párolt zöldség tarhonyával
vacsi : még nem tudom, hogy ezek után mi legyen :S
A cukkini jó, de inkább párolnám vagy bármi más. Az üres palacsinta mire jó? Ugyanúgy fehér lisztes, cukros, olajos vacak.
A párolt zöldség ok KÖRETNEK, de hol a hús? Valami fehérhje legyen már a menüben...hal, hús, tojás. A tarhonya megint felesleges és nem jó szénhidrátforrás.
tudom nem jó de 5-körül ettem egy vékony szelet barna kenyeret egy fél paradicsommal, egy szelet sajtal és pár darab paprikával + ittam egy tejeskávét
Nagyon elfáradtam mivel 2 órán keresztül állatmenhelyen kutyákat sétáltattam és rohangáltam utánuk..ráadásul az állatmenhelyre is biciklivel mentünk.
A palacsinta miatt nagyon rosszul érzem magam de mivel életem első teljesen saját készítésű palacsintája volt, ezért ettem egy elcseszettet üresen..Mások bezzeg bezabáltak belőle én meg csak néztem és lecsesztek, hogy legalább egyet egyek a főztömből...
Figyu 2-es vagyok.
A barna kenyeret is felejtsd el, mert az csak egy színezékkel barnított fehér kenyér, amit Mo-on lehet kapni.
Egyél teljes kiőrlésű kenyeret!
A zöldség viszont ne fél paradicsom legyen, meg egy paprika, hanem MINDEN étkezés mellett legyen bőséges zölségadag.
Igyál rengeteg ásványvizet( 3-4 liter), ne csak akkor, ha szomjas vagy.
A szénhidrátot reggel próbáld bevinni a legtöbbet. Mehet zabpehely(nem müzli) sok gyümölccsel.
A zabpehely rengeteg kalóriát tartalmaz, az összes gabona közül a legtöbbet, nem véletlenül zabálják a testépítők edzés előtt fél kilónként :)
Ezenkívül emésztést segítő rostokat és B vitamint.
Kizárólag az ízesítetlen, teljes kiőrlésű zabpehelyre.
Azokat a cukros müzliket én nem eszem, és te se tedd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!