Mai étrendem milyen? Kevés sok? Kb hány kcal?
Ma egész nap lóti-futi volt,szóval kicsit össze vissza ettem.
Reggel:Egy pufi rizs vékonyan megkenve májkrémmel+egy pohár tea cukor nélkül,
Délelött:egy alma,
Ebéd:Savanyú káposzta egy gombóccal,Apuméknál voltam szóval nem éppen diétás:S
Délután:Egy fél pohár joghurt pár szem meggyel+3kk.búzacsira
Ez nagyon kevés. Délután mért csak fél pohár joghurtot ettél? A sovány joghurtban alig van kalória, nyugodtan megehettél volna egy egész pohárral. Reggelire meg egyetlen szelet puffasztott rizs?
Vacsorázz valami normális kaját, és ne koplalj!
LooL mért kell kioktatni?
Ha ő tönkreakarja tenni magát akkor ezvan.Amúgy meg ő tudja mennyi kaja kell neki....Van aki 2000kcal-al lakik jól egésznap...van aki 600al.De ez szerintem nem volt annyi,mert a pufi rizs olyan 35 kcal májkrémmel nemtudom mennyi,de simán 35.Alma az 31.Ebédet nem tudom.Egy joghurt az 55 körülvan,meggy meg a búzacsíra az nemtudom.De ez a búzacsíra amúgy miért jó?...mert mindenki ezt isteníti :D
Amúgy legközelebb legyen több zöldség meg gyümölcs.:)
Mi akadályozott meg abban, hogy reggel egészséges dolgot is egyél? A paradicsom, a paprika, az uborka, a retek meg a társai egy kicsit sem hízlalnak.
A savanyú káposztával semmi gond nincs, max. ha megettél hozzá fél kg fehér kenyeret. Azt kell mondtjam, a mai napod legjobb döntése volt.
Vacsorázz normálisan, a fentiektől csak megbetegedni lehet, fogyni nem.
Szóval kevés?!Pedig tényleg nem vagyok éhes,és azt se mondanám hogy fogyókúrázok inkább próbálom tartani azt a súlyt amit -26kg-al értem el.
Rengeteg gyümölcsöt,zöldséget szokatm enni,csak mint ahogy mondtam ma lóti futi napom volt.Egykor értem haza a piacról,aztán neki álltam fincsi sütit csinálni a fiúknak és hát most végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!