Ez meg fogja viselni a szervezetem?
Figyelt kérdés
Korábban egy zabagép voltam el is voltam híva rendesen 185cm 105kg de egy depresszió miatt csomó ideig alig ettem utána meg rájöttem, hogy jé zabálás nélkül is tök jól elvagyok. Viszonyítás képp eddig egy egész pizza lazán lecsúszott most pedig naponta kb egy étkezésnyi kaját eszek. Ebből lehet bajom? Ma pl egyetlen kiflit ettem sajttal szalámival egy negyed pohár joghurtot és két üveg sört, tegnap reggel ettem 2 szelet mákos bejglit meg délután két kis szelet barna kenyeret sajttal meg szalámival. Szóval látható, hogy durván keveset eszek de nem igazán van éhség érzetem és elég szépen fogyok már 95kg vagyok. Nagyon durván ártok ezzel magamnak?2013. nov. 26. 23:09
21/22 anonim válasza:
" Hát szerintem a fél ország így eszek azaz ami akad otthon. " - Igen....és nézd meg a fél országot egészség szempontjából hogyan áll ( mega lepontozás aktiválva ).
22/22 A kérdező kommentje:
Tudom ezért beteg mindenki stb stb, de csak azért írtam, hogy nem csak én eszek szarul hanem a népesség nagy része. Sőt azért általában próbálok gyakrabban enni normális kaját pékárut pl nagy ritkán eszek ha eszek is keveset.
2013. nov. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!