Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez meg fogja viselni a szervez...

Ez meg fogja viselni a szervezetem?

Figyelt kérdés
Korábban egy zabagép voltam el is voltam híva rendesen 185cm 105kg de egy depresszió miatt csomó ideig alig ettem utána meg rájöttem, hogy jé zabálás nélkül is tök jól elvagyok. Viszonyítás képp eddig egy egész pizza lazán lecsúszott most pedig naponta kb egy étkezésnyi kaját eszek. Ebből lehet bajom? Ma pl egyetlen kiflit ettem sajttal szalámival egy negyed pohár joghurtot és két üveg sört, tegnap reggel ettem 2 szelet mákos bejglit meg délután két kis szelet barna kenyeret sajttal meg szalámival. Szóval látható, hogy durván keveset eszek de nem igazán van éhség érzetem és elég szépen fogyok már 95kg vagyok. Nagyon durván ártok ezzel magamnak?

2013. nov. 26. 23:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%

"Ma pl egyetlen kiflit ettem sajttal szalámival egy negyed pohár joghurtot és két üveg sört, tegnap reggel ettem 2 szelet mákos bejglit meg délután két kis szelet barna kenyeret sajttal meg szalámival."

Ételt is szoktál enni? Mert ez kb. olyan, mintha nem ennél semmit, csak olyan anyagokat amik gyulladásokat okoznak a szervezetedben (és oké, éhen nem halsz amíg eszed őket).

kifli, sajt, joghurt, sör, mákos bejgli..

Zöldség, vagy hús a szalámin kívül? :D

Ezzel aránylag tényleg durván ártasz magadnak.

2013. nov. 26. 23:29
 2/22 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem érzed magadat éhesnek, akkor ne egyél többet. A szervezeted tudja, hogy mire van szükséged, ha több kell, azt majd éhségérzettel jelzi. Nem lesz belőle bajod, sőt nagyon jó, hogy csak így át tudtál állni a normális mennyiségű étkezésre, ez nagyon kevés embernek sikerül.

Ja, amúgy meg csodálkoztam volna, ha nem ír ide egy idióta paleós. :DDDD Imádom a hozzászólásaikat! Már csak ezért érdemes itt nézelődni.

2013. nov. 26. 23:35
 3/22 anonim ***** válasza:

186 centi vagyok, és 95-ről fogyok most. 6 hét és 86 kiló vagyok.

Az a gond az azzal amit csinálsz, hogy szénhidrátot zabálsz egész nap. A gond nem az hogy keveset eszel, hiszen ha nem vagy éhes, akkor nem olyan kevés az. A gond az hogy reggelire kenyér, vagy bejgli, vacsira meg kifli. Hát ez baromi egészségtelen.

Én úgy fogyok, hogy csak zöldséget, gyümölcsöt, és húst eszem. Semmi olajos és zsírban sültet, illetve semmi szénhidrát (értsd:kenyér, süti, tészta). Illetve néha tartok csaló napokat, amikor egy-egy napra megszakítom és eszem azt amit éppen kívánok, pl sör és pizza. Ez azért fontos hogy pszichésen is bírja az ember a fogyózást. És persze emellett testmozgás.

Szóval a válaszom, nem az viseli meg a szervezetedet hogy kevesebbet eszel, hanem az hogy ez a kevés főként kenyér.

2013. nov. 26. 23:37
 4/22 anonim ***** válasza:
8%

"Én úgy fogyok, hogy csak zöldséget, gyümölcsöt, és húst eszem."

Ilyen lazán jön csak szóba, de ez a világ egyik legjobb táplálkozási ajánlása, úgy mellesleg :D

2013. nov. 26. 23:39
 5/22 anonim ***** válasza:
62%

Nini, egy paleós! :))) Tudtam, hogy itt találok ilyet, ugranak az ilyen kérdésekre. Mi meg jól szórakozunk.

Kedves Kérdező! Nem fogja megviselni a szervezetedet, hogyha ösztönösen csinálod ezt az egészet. Akkor lenne gond, ha magadraerőltetnéd az éhezést. Így nem lesz bajod tőle, egyél, amikor éhes vagy, ha csak ennyire, akkor ilyen keveset egyél. A depresszió alatt is gondolom nem azért ettél többet, mert éhes voltál, hanem mert az evéssel pótoltál valamit, ami hiányzott az életedből. Gondolom most már megnyugodott a lelked és ezért nem eszel csak úgy.

2013. nov. 26. 23:40
 6/22 anonim ***** válasza:
46%
Na, már ketten vannak. XD
2013. nov. 26. 23:41
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

Jee, mégegy!! :D

6-os, keressük őket együtt? :)

2013. nov. 26. 23:42
 8/22 anonim ***** válasza:
35%

6-os, keressük őket együtt? :)

Naná! :D Írtam privit! :D

2013. nov. 26. 23:43
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

"6-os, keressük őket együtt? :) "

Csatlakoznék, ha szabad. :)

2013. nov. 26. 23:44
 10/22 anonim ***** válasza:
31%
9-es! Írtam üzit.
2013. nov. 26. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!