Hogyan tudnék lefogyni 60kg-re?
Figyelt kérdés
Most vagyok kb. 85 és 171cm.Már volt olyan hogy fogyókúráztam meg ilyenek és nagyon gyorsan kemény egy hónap alatt leadtam 10kg-t, szóval gyorsan fogyok.Egy csomó fogyási modszert láttam már de nem értek ehez ezért kérdezem a bölcsebb és tapasztaltabbakat főleg akik sokat tudnak az ilyen dolgokról.Nem szeretnék salátaszagút fingani szóval ha lehet akkor olyan legyen ami még kényelmesebb is.Gyorsan szeretnék sokat lefogyni de azt nem tudom hogy lehet de biztos van rá valami módszer.A legtöbb felesleg a felsőtestem és a combomon van.1 db súlyzóm van nemtudom mit lehet avval kezdeni ennek a kérdés megoldásának szempontjából, az ilyen jellegű válaszoknak is nagyon örülnék.Inkább otthon csinálnám a dolgokat nem kint.Nem szeretném külön felvásárolni a TESCO zöldség részletét azért az alap étkezésből le lehetne fargni valahogy de nemtudom.Azt szeretném ha jó kis kockás hasam lenne mert az #$W@GElőre is köszi a válaszokat.2013. nov. 15. 21:37
1/2 A kérdező kommentje:
Azt még nem írtam oda hogy 14 éves fiú vagyok.
2013. nov. 15. 21:38
2/2 anonim válasza:
"kemény egy hónap alatt leadtam 10kg-t,"
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, ugyanis ez kórosan gyors fogyás.
A helyes lépés: hús, zsír és zöldségfogyasztás jóllakásig, ez a táplálkozás alapja. Ha máshogy fogysz, ha eszel édességet, kenyeret (gabonákat), tejtermékeket akkor akár fogysz, akár éppen hízol (mert ezekkel főleg hízni lehet) már rossz úton jársz. Főleg ha szép testre hajtasz, nem csak egy összeesett csontvázra némi hájjal. Tehát vagy a tesco, vagy a piac zöldség részlegére mindenképpen szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!