160 cm magas vagyok,60kg.50-53 kg-ra akarok lefogyni. Mennyi kalóriát szabad bevinnem egy nap, ha mondjuk 2-3 hónap alatt akarom megcsinálni?
Heti 1 kiló a max megengedett, tehát elvileg belefér (gyakorlatban nekem 1kg/10 nap volt kényelmes).
Hány kalóriát? Kapsz majd sok jó választ, de nem tudjuk. Kicsit könnyebb kérdés: mennyivel vigyek be kevesebbet. It a jó tanács az, hogy naponta 500-zal kevesebbet + égess el 500-zal többet. Ez se működik mindenkinek, mert érdekes módon a sok kardió növeli az étvágyat :-)
Szerintem az a legegyszerűbb, hogy amíg fogyni akarsz, nem eszel keményítőt és cukrot, mozogsz, amennyi jól esik, és ha 3 napon át nem csökken a súlyod, akkor csinálj valami drasztikusat (pl. tarts egy csak fehérje napot, vagy hagyd ki a reggelit-ebédet, ahogy neked jó).
De: van aki képes méricskélni a kalóriát és kevesebbet enni, ha neked ez a jó, akkor napi mínusz ezer a föszabály (szerintem elég a mínusz 500).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!