172cm vagyok és 70-73kg szeretnék lefogyni minimum 60kg-ra. Valami gyors módszer?
torna: heti 3 thai box edzés.
evés: ne annyit egyél mint eddig (mert te sem olyan vagy mint eddig..) hanem amennyivel fogysz. 16 évesen, semmi tudással én nem nyúlnék bele az étrendembe, könnyű az eddigi rosszat még jobban elbaltázni, helyette mehet a 3 thai box + minden nap otthon valami erősítést csinálsz, fél óra-óra mozgást.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
Az Adipexet tabletta az jó???Úgy értem hatásos???Mennyibe kerül egy olyan?És mennyi ideig kell szedni, hogy hatásos legyen a látvány. Leg Magicet nincs otthon, csak egy szobabicikli ... jah és a thai box-ot kihagynám, de azért köszi.
na 2. válaszoló, elindítottad a lavinát a hülyeségeddel.
a tb edzés nem különösebben megterhelő egy egészséges embernek, viszont ennyi terhelés kell, mert különben nem lesz egészséges.
az adipex egy drog, hasonló anyagot tartalmaz mint az extasy, gratulálok hozzá. te Kérdező ne drogozz, és nincsenek csodaszerek. amúgy az éhségérzetet csökkenti. meg szívproblémákat okoz. de ezeket tudod mert drogprevendión az iskolában FIGYELTÉL és tudod milyen az extasy és a speed, hol használják, milyen mellékhatásai vannak és sok egyebet.
továbbá 2. válaszolónak hogy jön ide ez a sok sz.ar?
a betekerés, a 6 után nemevés, a legmagic ezek a legidiótább témái a gyiknek. ilyenek csak azért vannak, mert a magyarokat tévesztik meg orrba-szájba és megetetnek velük minden sza.rt.
Kérdező, gondolom akkor otthon edzenél, hasonló gyakorlatokat http://www.youtube.com/results?search_query=zuzane
ha több videót megnéztél, láthatod hogy ezek is egészen intenzívek, egy bő óra, 1,5 óra edzés, heti 3 alkalommal megteszi edzésnek. mellette el tudsz menni futni, lépcsőzni is. ezzel még mindig tehetsz a fogyásodért, egészségedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!