Hogyan tudnék lefogyni? Anyukámat nem érdekli a dolog, mert szerinte jó vagyok így, pedig 15kiló plusz minimum van rajtam, arról nem beszélve hogy utálom magamat.
Figyelt kérdés
15/L2012. jan. 2. 15:34
2/9 A kérdező kommentje:
160fölött kicsivel,és kb.70kiló vagyok
2012. jan. 2. 15:58
3/9 anonim válasza:
napi 5x étkezést vezesd be
6:00 -200 kcal (egy szelet kenyér vaj + szalámi)
9:00 - 300 kcal (jó reggelt keksz + egy kakaó)
12:00 -600 kcal rendes ebéd zöldséggel
15:00 - 50 kcal (kb 1 narancs)
18:00 - 50 kcal
plusz valami aerobic, rubint Rékáé vannak fenn youtuben. :)
15/f
4/9 anonim válasza:
70 kiló sok! Ne hízz el, mert később lehet belőle bajod. De most még sokat segíthet az is, ha nekiállsz sportolni valamit aktívan, rendszeresen, és éjszaka nem eszel.
5/9 anonim válasza:
Ez tényleg sok.20 kilót kellene fogynod hogy szép alakod legyen.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom,az is a bajom,hogy sok...Nem eszem túlzottan sokat,nem nassolok,és sportolok is.
2012. jan. 2. 16:29
7/9 anonim válasza:
Mégiscsak sokat eszel,mert máskülönben nem lennél elhízva
8/9 anonim válasza:
15 éves fiú kommentje egy kicsit erőss
reggeli: szendvics (tk kenyér) szalámi helyett tojás, sonka, sovány sajt+zöldség
tízórai keksz, kakaó fölösleges
helyette joghurt gyümölccsel
ebéd rendes az oké
uzsi gyümölcs
vacsora ami maradt az ebédből, hús, hal, tojás, túró, joghurt, gyümölcs, zöldség
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy szembesítettetek a valósággal,és hogy megerősítettétek az álláspontomat,anélkül hogy bármit is tudnátok,hogy mért lettem/vagyok ilyen...
A többieknek tényleg köszönöm!
2012. jan. 2. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!