Zöld tea hat mint fogyási módszer?
Minden tea igazából arra jó, hogy bizonyos mértékben kielégíti az orális kényszert, így nem raksz annyi plusz kaját a szádba.
Amúgy igen, a zöld tea valóban egészséges és ajánlott mindenkinek, nem csak fogyókúrázóknak.
Én fogyózom és fogyasztom a zöld teát is, de inkább mint tisztitókúrát, nem mint fogyasztószer, mert fogyasztani önmagában nem fog!
Pl: az ünnepek alatt elengedtem magam egy kicsit fogyókúra szempontjából, az ünnepek végére 2kilóval lettem nehezebb, 1-2 nap zöldteázás, és ismét a régi vagyok :)
Igen,mint a többiek is irtak,magaban nem segit fogyni,de nagyon egeszseges,hogy meg valtozatosabba tedd a fogyokurat,küldök egy linket,nem fontos minden nap egy es uyganazt,egy idövel megunod.
femina.hu-val érdemben ne foglalkozz kérdező, itt írnak mindenféle "zsírégető" természetes anyagokról, kár ha ebből bármi igaz lenne, akkor nem lenne több millió túlsúlyos ember. szerintem ez elég gyakorlatias példa.
konkrétan a zöld teáról: én iszom. sokat, napi 1 filter, durván 1 liter vízzel. természetesen még nem haltam meg, nem égett el a testzsírom :)
ha én azóta a leglassabb ütemben is fogynék, mióta rendszeresen zöld teát iszom (fiatal koromban kezdtem megismerkedni a keleti harcművészetekkel, kultúrával. a teázás megmaradt többek között) akkor már nem élhetnék.
nem, nem fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!