Székrekedésre tippek?
Figyelt kérdés
Hétfő óta nem voltam nagy wc-én.Ingerem az van de nem birom kinyomni ugy erzem szetszakadom.Tej-lekvár,kv,melegvíz természetes dolgokat is probáltam de semmi,szenna tea,mályva tea,szűztea nem használ,keserűsó sem,gutalax se,glicerin kup se,melegvizes beöntés féle sem,ügyeleten ezeket ajánlották és begyógyászt de azok nincsenek ma bent es a korhazba az ugyeletre utasítottak.reggel 6ra dolgoznom kene mennem de nem birom.faj mar a vegbelem erzem,h ott van.:(2013. okt. 20. 19:14
1/20 anonim válasza:
Mentolos cukorkát próbáltál már? Azokat a kis Orbit drobs-okat... Rá is van írva a dobozára, hogy nagy mennyiségben hashajtó hatású. Na én ezt nem olvastam és elkezdtem csak úgy eszegetni őket.... Hát tényleg baromira hashajtó hatású. Jó kis hasmenésem volt tőle.
2/20 A kérdező kommentje:
azt éppen nem de már ott tartok,hogy kitekerem a nyakam és vége lesz az egésznek ,mert nem birom...akkora a hasam mint vmi 6honaposnak és nem birok a fenekemen ülni.semmi nem használ semmi olyan ami másnak jó...amiket leirtam azt mki az égig dicséri és nekem semmi.megölöm már magam de tényleg:D
2013. okt. 20. 19:23
3/20 anonim válasza:
Azon kívül nem tudok mást mondani,amiket leírtál.Esetleg mozogj,tornázz egy kicsit,hátha.Pedig a beöntés segíteni szokott ilyen esetben.
4/20 A kérdező kommentje:
magamnak csináltam beöntés félét.Hát annyira fáj mindenem,hogy nem birok mozogni és ezt a kemény vmit ami itt fittyog nem birom kicsikarni magamból...ááá hnap se lesz dunába ugrok de már tényleg
2013. okt. 20. 19:38
5/20 anonim válasza:
2-4evőkanál nyírfacukor, majd 2-3 liter víz.
6/20 A kérdező kommentje:
és attól kitudom magamból operálni azt ami belém van ragadva?:S köszönöm a tippet kiprobalom
2013. okt. 20. 20:22
7/20 anonim válasza:
Huu ez már azért szerintem komolyabb probléma.
Étkezésed milyen? Egyél szilvát, füget, apró magvas gyümölcsöket. Nekem a sok szőlő is szokott segíteni.
Meleg zöldségkrémlevesek, főzelékek hígan-főleg a spenót, sóska lágy tojással.
Tejes turmixok, tejbe áztatott aszalt szilva, tea-főleg a zöld tea.
Almakrém leves tejszínhabbal.
Amúgy én még a helyedben kipróbálnám az édesítőszereket is. Én az egészséges életmód híve vagyok, de ebben az esetben meginnék fél liter light colat és vagy 2 liter édesítőszeres üdítőitalt.
Meleg vizes palack a hasra.
És elkezdenék az étrend és az életmódomba körülnézni, ha van olyan akkor változtatnék rajta, ha nincs akkor kivizsgáltatnám magam, mert ez nem normális dolog.
Igyál 3-4 litert.
8/20 A kérdező kommentje:
hnap orvoshoz megyek és ha törik ha szakad kihisztizem a orvosirendes beöntést,mert csak magamnak csinaltam ugyh lecsavartam a rozsat es oda illesztettem...nem birok már varni vele,h ezt azt egyek még mert mar nincs hova...hatalmas a hasam,nincs helyem enni mar.a fenekem faj mert ott fittyeg es nem birom kinyomni...most probaltam es csupaver lettem csak aztan megszivargott a hasmenes fele szeklet oldalt.felraktammég egy kupot de tudom fölös.edesitoszert probaltam semmi es olyan uditot is maskor reg meghajtott.eddig nem volt soha ilyen gondom.az ugyeleten leraztak...
2013. okt. 20. 21:44
10/20 anonim válasza:
szerintem ha fájdalmaid is vannak, és tényleg egy hete nem megy én nem várakoznék a helyedben, meg nem paráznék azon, hogy holnap dolgozni kell mennem, hanem most azonnal mentőt hívnék... ha pl bármilyen okból van egy bélcsavarodásod, amit nem kezeltetsz, akkor annak tepsi lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!