Hízókúra tippek?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 42 kiló. Törékenynek és soványnak érzem magam, ezért hízni szeretnék,hogy ne legyek ilyen ropi, de a gyomrom összeszűkült, így rendszertelen evő vagyok. Van valami ötletetek, hogyan szedhetnék fel pár kilót?2013. máj. 21. 20:15
1/3 anonim válasza:
Neked nem kéne sokat feldobnod, mert ehhez a testmagassághoz, ha 70 kiló lennél már dagadtnak néznél ki.
Nekem ugyanez a problémám, csak én 185 cm és 70 kiló vagyok. Nekem olyan 80-84 kiló lenne a cél, de elégé nehezen hízó típus vagyok én is sajnos.
3/3 anonim válasza:
Igyál sokat! Nekem kitágította a gyomrom. A gyümölcsök, zöldségek is jók! Nekem is elég rossz volt az étvágyam, de az segít, ha elkezdesz sportolni, pl. futás, úszás nagyon jó, és többször eszel kis adagokat, úgy könnyebben emésztesz. Dúsítsd az ételeket sajttal, tejszínnel, tejföllel, liszttel, margarinnal, cukorral, stb. A lényeg, hogy amit eszel, ne legyen óriási mennyiség, viszont sok legyen benne a kalória. Erre jó például a rántott hús, bundás kenyér, kolbász, szalonna, diákcsemege, banán, turmixok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!