Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen hizlaló szerek vannak?

Milyen hizlaló szerek vannak?

Figyelt kérdés

Hízni szeretnék és már mindent kipróbáltam. Béres csepp, fehérje és sportolok is, de semmi. Szerintem átlagos mennyiség kaját eszek, mégis úgy nézek ki, mint aki naponta egy almacsutkán él. Szervi problémáim nincsenek, az orvosok szerint makk egészséges vagyok. Hát szerintem meg 17 évesen 43 kiló baromira nem egészséges!

Szóval, ha bárki tudna mondani valamilyen szert, amitől hízhatnék, azt megköszönném!

2013. ápr. 21. 14:35
 1/6 anonim válasza:

az tenyleg nem a legjobb...

en pont 17 eves voltam mikor elkezdtem edzeni 17 evesen 52 kilo voltam. nyar elott kezdtem el az edzest suli idoszakban, a vegen. mire visszamentemem szeptemberben 75 kilo voltam.ram sem ismertek...mivel alapjaraton sportos voltam sportgimibe jartam sportoltam is a kondi mellett, igy minoseg izom jott.viszont nagyon oda kell figyelni a kajara.Mivel hardgainer vagy szinte mndent megehetsz, de erdemes kerulni az ugymond szar kajat.elvielg ha 43 kilo akkor 90 g feherje ami 400g hus egy nap es 250 g rizs eleg egy nap meg most az elejen de megfejelheted zabbal vagy krumplit is beiktathatsz minden a kaja!!!!semmit nem kel proba;nod csak tobbet enni eaz elejen nehez csinald fokozatosan.es ne feledkezz meg a zsirokrol...halolaj oliva lenmag vigyel be egy decit egy nap nekem sokat segitett...

2013. ápr. 21. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Béres csepp és fehérje? O.o

Talán LISZT, CUKOR és TEJ. Hát nézd meg a dagadt csajokat, mit esznek.

Amúgy lehet pm túlműködésed gluténfogyasztás miatt, ilyet vizsgáltak? Férfi vagy, ugye?

Mert 17 éves csajoknál ha alacsonyak akkor nem lenne feltétlen gond a 43 kiló, ma még divatos is.

2013. ápr. 23. 10:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Lány vagyok és alacsony (160 cm), de szerintem még akkor is kevés 43 kilo. Hiába diktálja azt a divat hogy a vékony lányok a legszebbek, teljesen megértem azokat a fiúkat, akik azt mondják egy lányra hogy csontváz, mert szerintem sem szép ha valaki nagyon vékony. A lábamat és a karomat mindenképpen szeretném vastagítani, mindegy nekem már hogy zsír vagy izom, az a lényeg hogy mutasson.
2013. ápr. 26. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden igazi férfi szereti a zsírdisz. csajokat.

Szerinted másoknak (férfiak) is mindegy, hogy zsír van rajtad vagy izom? Ez jön le ma egy fiatalnak, hogy mindegy zsír vagy izom? Na ne már.

2013. ápr. 29. 00:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Na jó, én sem +50 kilo hájra gondoltam, de +5 kilo zsír simán elférne rajtam. A tornával nemigazán érek el jó eredményt, jó izmosít, de nem vastagszik tőle a lábam, nálam pedig ez az elsődleges cél. Ha meg raknék rá egy kis zsírt, ha bikiniben nem is, de legalább nadrágban jól érezném magam. És ez nekem már sokat jelentene.
2013. ápr. 30. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Több-több szénhidrát.

Ha izmosodik (a lábad) akkor vastagodnia kéne.

Lehet hogy kicsit túlműködik a pajzsmirigyed? Mert (természetesen a glutén) okozhat ilyet, és emiatt kifejezetten vékony tud lenni az ember, még ha egyéb tünetet nem is produkál. Ez csak egy felvetés persze, egy lehetőség. Egyébként ha nincs hormonális, szervi problémád, akkor azért meg kellene próbálni örülni a karcsú testalkatnak. Nagyon sokaknak tetszik, és lényegében sok előnye van egészség szempontjából. A 43 kilónál viszont az is lehet találnának valami problémát, ha elmennél vérvizsgálatokra.

2013. ápr. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!