Mit vegyek 200 Ft-ból reggelente, aminek ki kell tartania 8:00-15:00-ig? (EGÉSZSÉGES, MERT NEM SZERETNÉK HÍZLALÓ KAJÁT VENNI) Ráadásul vizet is szeretnék venni belőle, ha maradna pénz. (kb.70-100Ft)
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 21:53
1/19 A kérdező kommentje:
Jahm és 7 körül megeszem kb 100-200 kcal-t.
2012. okt. 26. 21:54
2/19 anonim válasza:
Olyan nincs, víz meg folyik a csapból...
3/19 anonim válasza:
Egyetemista csórómódszerem: 3 csomag puffasztott rizs hét elején, napi 4 "szendvics" belőle, azaz a két szelet közé valami vaj vagy ilyesmi + mellé zöldség. Nem egy extra finomság, de a 3 csomag rizs max 500 ft, a zöldség meg kb 200. Ez így 700 ft egy hétre. Persze nagyon monoton, de suliba oké, mert reggelizem előtte és miután hazaértem, eszek normálisat, így egész változatos.
4/19 Malats válasza:
Kifli + párizsi. Màs nincs amiböl jol is laksz.
5/19 anonim válasza:
Én ezeket venném: 2 db. kifli, vagy zsemle, 2 szelet téliszalámi, 1 kis pohár kefír, 2 db. alma, vagy paradicsom, vagy gyümölcsként 1 db. banán.
6/19 anonim válasza:
1 kis pohár kefír 80 ft a legolcsóbb :D:D
7/19 anonim válasza:
Két joghurt. És délutánra éhen fogsz halni.
8/19 anonim válasza:
Ha valaki 200 ftból reggelizik az miért 100-ért vizet? Csapból kicsit olcsóbban folyik...
9/19 anonim válasza:
6. válaszoló: mikor voltál boltban?:D pl spáros kefír 50 ft és szerintem jó:) vagy a minna kefír is max 60, de leárazáskor 40..:)
10/19 anonim válasza:
Fél órája voltam boltban, itt ennyibe kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!