Mit vegyek 200 Ft-ból reggelente, aminek ki kell tartania 8:00-15:00-ig? (EGÉSZSÉGES, MERT NEM SZERETNÉK HÍZLALÓ KAJÁT VENNI) Ráadásul vizet is szeretnék venni belőle, ha maradna pénz. (kb.70-100Ft)
nem értelek, kedves Kérdező
200 ft-od van, még úgy ahogy normálisat is tudnál ennni ennyiből, de inkább sima vízre elköltöd, mert finnyás vagy
gratulálok
az 5 sulinapra 1000ft
fél kilo toast tk kenyér auchanba 250ft ez 14 szelet
naponta 2 vagy 3 szelet (ahogy kijön) hozzá egy csomag sonka 8szeletes 200ft ezt beleteszed hozzá egy kígyóuborka elosztva 5 napra a szendvicsbe 100ft
legyen durván 600ft
egy kilo alma 200ft kb 10szem napi 2db
marad 200ft-od vag veszel vizet pl eva víz auchanba 40ft így elég 5 napra vagy félreteszel a finnyáságon és iszol finom csapvizet és veszel a 200ft-on 4db kis joghurot-tesco-s, aldi, pennys, lidl, farmer 40-50ft között van így azt megeszed az almához
ha lusta vagy mindennap csinálni akkor egy tk kifli és 2db joghurt vagy kefír
de én tuti nem így csinálnám mert ez éhezés
vizet nem vennék, jó a csapvíz is, hisz nincs semmi baja, másrészt gondolom nem ásványvizzel főztök, szóval amúgy is iszol valamennyit belőle(leves stb)
vennék 1kilo rizst 200ft-ért-aldi, penny, tesco, spar, auchanba kapsz ennyiért
vennék 5csirkecombot az kb 1kilo ez 500ft ezt megsüténm hozzá 1 kígyóubiból csinálnék salátát hozzá így ez kb 600ft mardat 400ft-od abból vennék 10db tojást ennyiből kijön és beosztanám úgy hogy változatos is legyen
pl hétfő csirkecomb 2db lesütve rizzsel
kedd tojásos sült rizs (2db tojással)
szerda rizs 2főtt tojással
csüt. uborkával avgy amit otthon találsz zöldséget töltött csirkecomb(2db) rizzsel
péntek tojásleves, sült csirkecomb rizzsel
olyan éhes leszel hogy csak na...
szédülni fogsz nem fogsz tudni figyelni az órán
ennyi kaja a cicámnak kevés, te ember vagy aki jön-megy gondolkodik, ha egész nap csak fetrengenél akkor is min1200 kcal és ez a minimum
minek koplalsz?
Az olcsó "ásványvizek" és forrásvizek egyszerű csapvizek szénsavval és ásványi anyagokkal dúsítva. Erről konkrétan még tanultam is. Tehát ennyi erővel vihetsz magaddal otthon készített szódát is.
Ha olcsón akarsz kaját csinálni, akkor ne kiflit és zsemlét vegyél. Sokkal olcsóbb, ha veszel egy kenyeret. Több napig elég. Csak számold ki, mennyibe kerül egy kg kenyér, és mennyibe egy kg-nyi kifli????
Én a helyedben nem mennék minden nap boltba, hanem előre megvennék mindent, és otthon készíteném el. Én vinnék minden nap egy almát, az egészséges, rostos, egy időre eltelíti a gyomrod. Emellett valamilyen szendvicset, vagy akár valami főttet.
*véletlenül kétszer írtam az ennyit a vízről-t :DD*
Amúgy köszi a válaszokat, legtöbbjük értelmesnek bizonyult, például lehet, hogy tényleg jobban járnék a nagyobb kiszerelésekkel, és mivel lusta nem vagyok, (ahogy feltételezte az egyik válaszoló) ezért otthon előre elkészített kis edényekben beosztom a joghurtot, amibe teszek gyümölcs darabokat, vagy gyártok egy tk. szendvicset. :D S amúgy nem éheznék, mert eleve nem eszem sokat, és bizonyára ez sokkoló lesz, de jelen pillanatban 8-15 órás idő intervallumban csupán 2 almát fogyasztok, ÉS NEM VAGYOK ÉHES, pluszban, hogy másik aggályát a kérdezőnek megszüntessem: nem szédelgek, s az órán a legaktívabbak közé tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!