Mit igyak reggelente kávé és tea helyett, hogy beinduljon az anyagcserém?
Jól tudom, hogy rohanni akarsz a budira? Nekem reggelente elég lehúznom egy pohár szénsavas vizet, de azt rögtön miután reggel kinyitom a szemem. Van mikor este bekészítem. Vagy ha tökös vagy akkor paradicsom+tej kombó, de attól inkább f*sni fogsz.
Egyébként nekem fogorvos ismerősöm mondta, hogy ilyeneket igyak szívószállal, mert akkor konkrétan egyáltalán nem tud a fogamhoz érni. Ha neked a kávé adta be, akkor főzz le egy adagot, önts hozzá kis csapvizet hogy lehűljön, és a lehető leggyorsabban szippantsd fel szívószállal!
Kösz mindenkinek:) Kipróbáltam ma reggel a meleg citromos vizet amikor felkeltem, éhgyomorra és úgy 10 perccel később már szemmel látható eredménye volt...szóval bejött:) Szerintem ezentúl is alkalmazom.
A másik pedig, hogy kipróbáltam szívószállal a kávét (ami egyébként nálam tejeskávé) és asziszem ez is jó lesz így:) tényleg nem ér a fogamhoz, egyszerre lenyelem. No és persze utána is mentem wcre megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!