Hol találok/össze tudna állítani valaki 3000 kalóriás étrendet?
Komoly edzések mellett kell ennyi kalória, nem súlyzózás, inkább futás, saját testsúlyos gyakorlatok, kis kondi és úszás. Nem célom az izmosodás (habár elkerülhetetlen), hanem inkább minél nagyobb erőnlét elérése.
Eddig ennyit raktam össze:
Reggelire 100g zabpehely joghurttal vagy tejjel + valamennyi banán
Iskolában uzsonnára 100g puffasztott rizs vagy kukorica
Vacsorára akár 600g tejberizs (ma kipróbáltam, simán lecsúszik), nagy gond, ha ekkora adaggal zárom a napot? + este mindenképpen 100-200g sovány túró.
Ebédet + többi étkezést még nem találtam ki, nem vagyok szakértő.
Kaján kívül tervezek még vitamint szedni (Olimp Vita-Min termékét), valamint valamelyik 100% Whey terméket kombinálva egy olcsóbb fehérjével (Power Protein vagy valami hasonló).
És komolyan zabot akarsz enni? Tömény keményítőt, miért?
Vagy csak azért mert bizonyos sportolók között most ez a divat, ennyi az okod, ezért már te is ezt akarod? De leterheled az egész vércukorszabályozásodat, állandóan ingadozni fog a vércukorszinted, ez miért jó neked edzéshez? Miért nem eszel húst, zsírt zöldségekkel?
Kifejtem: szádba tedd a zsírt (nyilván zsír tartalmú ételt) és nyeld le. Rágd előtte, nem tudom máshogy elmondani.
3000 kcal az kb. 300g zsír, de eszel fehérjét is úgyhogy.. nem kell olyan sok kaja, a zsír tömény energiabomba. Tápkieg miért kell? Egy 100-120g fehérjét csak be tudsz vinni normális hússal, akkor minek por mellé? 100g fehérje elég, 120 g pláne.. de felőlem persze fogyassz, nem ez a lényeg.
Hanem hogy miért tejberizs meg túró meg zab, miért vennél bele ilyeneket az alap étrendedbe, amikor kifejezetten ember vagy, ezt nem tagadhatod le. És az ember, bakker nem eszik tehéntejet, mert mindig pórul jár idővel. A hús tápláló, és a zöldség körítés (meg persze vitamin, nyilván külön kell pótolni, sajna ez van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!