Valaki leírná nekem a negatív kalóriás ételeket?
vagy esetemben 0 Ft, ravasszal kimegyek a kertbe és eszem:D
De az alma /pill. valóban olcsóbb megoldás, az is ilyen:)
DE NEKEM NEHOGY KITALÁLD? HOGY TE MOSTANTÓL ILYENEKEN FOGSZ ÉLNI!!!
ezt találtam: [link]
*pontosabban, hogy CSAK ilyeneken fogsz élni:)
Nem egészséges.
köszönöm a válaszokat :D
másodiknak: nem nyugi, nem csak ezeken, csak igyekszem többet beiktatni az étrendembe :)
Negatív kalóriás ételek nem léteznek, az egész kitaláció, esetenként üzleti fogás.
Ha hajótörést szenvednél egy szigeten, ahol tegyük fel, csak alma terem, akkor ha nap mint nap azt ennéd, előbb halnál talán éhen, mintha éheznél?
Gondolj már bele... Ha létezne olyan étel ami a szervezetben kalóriahiányt okoz, akkor ha csak ilyet ennél előbb éhen halnál mintha nem ennél semmit!!! :D:D:D
Ilyen, hogy negatív kalóriás étel az egy tévhit, ilyen nincs.
o heilige scheise...
az eper igazi cukorbomba? 100 g-ban van 49 kcal. Ha nálad ez a "hizlal" kategória, akkor kíváncsi vagyok, te mit szoktál enni.
Amúgy gyökerek, a negatív kalória nem azt jelenti, hogy megeszed mondjuk az almát, és az ott fogja neked égetni a zsírt. Hanem azt, hogy a megemésztése sokkal több energiát vesz igénybe, mint amennyit maga az étel tartalmaz. Kápisi?
Már nem is haragudjatok, kár ilyen lekezelően válaszolni, miközben semmilyen tudományos alapja annak, amiről beszéltek, az egész egy blődség.
Valóban nincs sok kalória az eperben, mégis nagyon megdobja a vércukorszintet, így értettem, amit mondtam. Egy ismerősöm nem cukorbeteg, mégis bekómált egy nagyobb mennyiségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!