Aki kondizik milyen ételeket fogyasszon? Miket javasoltok?
Izomtömeg növelőnek milyen hatásai vannak? Bármikor el lehet kezdeni és abba lehet hagyni?
Szerintem a kondizáshoz az én étrendem tök rossz. Csak azokat az ételeket eszem amit otthon főznek.
főleg rizs, csirke, pulyka, hal, sovány hús(marha, sertés)
zöldségek, gyümölcsök, zabpehely, tojás, túró, joghurt, máj, bab, lencse, borsó, sajt, gomba
Igen, úgy nehéz elkezdeni, hogy még otthon laksz és esetleg nem is támogatják a dolgot. Pedig marha egyszerű: Tanulj meg alapvető kajákat megcsinálni. Rántás, párolás. Felaprítod a csirkemellet, megsütöd, főzöl mellé rizst, nem atomfizika.:) Meg beszélsz a szüleiddel, hogy próbáljanak ebben segíteni, és főzzön neked anyukád külön. Nálunk ez elég jól bevált, megvan a hétvégi kaja, de nekem mindig van mellé csirke, pulyka.
A tömegnövelőnek milyen hatása kéne hogy legyen? Kaja az is. Fehérje. Bármikor elkezdheted, abbahagyhatod, nem okoz függőséget, vagy nem értem mitől aggódsz:). Csak nincs sok értelme. A tömegnővelő turmixot azért használjuk, mert az ember sokszor nem tud bevinni elég fehérjét szilárd táplálékból. Ezzel kiválthatsz két étkezést, ráadásul gyorsan felszívódik (már amelyik gyorsfelszívódású) és edzés után ugye "kötelező" a fehérje/szénhidrátbevitel.
Ha tömeget akarsz az első dolog, hogy rendberakod a kajádat. Meg, hogy keményen, kellő odafigyeléssel edzel.
Részleteket itt találsz, étrend, tápanyagtáblázat stb.:
builder.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!