Miert eszek ilyen sokat?
Figyelt kérdés
Eleg hamar tele leszek, de a szam kivanja az etelt es mindig osszeeszek mindent. Aztan megfogadom, hogy ilyen tobbet nem lesz, de aztan megint. Ma pl. Hazajottem ehesen. Ettem egy tanyer turostesztat ez eddig oke. Utana egy kozepes adag fagyit aztan mar tele voltam, de meg ettem egy muffint meg egy turorudit es 3 kocka csokit. Mar faj a hasam, de meg mindig ennek. De nem csak edesseget. Most pl. Az almat kivantam meg meg a ropit. Nem vagyok elhizva, nem is hizok ezzel.nincs baj. De utana rosszul vagyok a sok kajatol. Miert lehet az, hogy nem birok leallni?2013. szept. 16. 17:04
1/2 anonim válasza:
Lehet h evéskényszered van :-\ menj gasztoenterológushoz ő tud segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
De amugy szinte egesz nap csak az evesen jar az agyam. Mindig azon gondolkodok, hogy mikor ehetek megint
2013. szept. 16. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!