Miert eszek minden ossze vissza?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudok leallni. Es nem az, hogy sokat eszek, hanem ossze vissza. Pl. Ma:
szendvics, egy szelet suti, egy kocka csoki, cukorka
kicsit kesobb meg egy kocka suti, tejkaramella, aztan korte es most kavet ittam. Mindegy, hogy mi csak erezzem a szamba a finom izt. Es mindig faj a hasam, mert ossze-vissza eszek mindent. Van olyan, hogy egy kocka csoki, egy cukorka, ket darab gumicukor, ket kanal fagyi. Szoval semmibol nem kell sok vsak egy pici. Miert?
2013. aug. 15. 15:10
1/3 Sn0wf0x válasza:
Mert idióta vagy. Mint én :) Akaraterő kérdése, illetve meg lehet próbálni átszokni, zöldségre, gyümölcsre és azt nassolni, néha nekem is sikerül...
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy minden reggel eldontom, hogy 'na ma normalis kajakat fogok enni' majd megreggelizek utana eszek valami kis edesseget, hogy 'annyitol ugyse lesz bajom' hat de meg egy kis csoki nem arthat meg es jon a tobbi. Ha elmegyek valahova es lefoglalom magam akkor is veszek mindig valamit enni. Ha nem veszek kajat akkor alig varom, hogy hazaerjek es egyek. Amugy nem vagyok elhizva meg nem is az elhizastol felek, de akkor se egeszseges, mellesleg aztan faj a gyomrom:(
2013. aug. 15. 15:20
3/3 anonim válasza:
Szerintem írj magadnak listát hogy mikor mit fogsz enni, ahhoz könnyebb tartani magad mintha csak "eldöntöd magadban". Ehetsz nyugodtan édességet is, de csak azután, hogy ettél normális kaját. Egyél többször kevesebbet, akkor minden belefér és a hasad sem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!