Miert eszek ejszaka?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy mostanaba felborult az etrendem, osszevissza eszek napkozben. De ma pl. arra keltem, hogy egy szunyog zummog a fulembe es egybol kimentem enni. Es ez van, ha felkelek ejszaka kimegyek enni. Egy-ket keksz is eleg csak egyek...Miert?
15L
2013. júl. 19. 13:06
1/4 anonim 

válasza:

mert nem tudsz parancsolni magadnak... ettől fogsz majd elhízni.
2/4 anonim 

válasza:

Ha várnál egy picit elmúlna ez az érzés. Azért ez még nem a zugevő kategória, csak becsap a szervezeted. Igyál ilyenkor kis vizet.
3/4 A kérdező kommentje:
Hat elhizni azt halistennek nem fogok:) 170cm es 51kg vagyok, nem artana meg egy picit hizni, de hat nem megy:s
amugy koszonom a valaszokat!:)
2013. júl. 19. 13:21
4/4 anonim 

válasza:

Ne kelj fel enni, tegyél az ágyad mellé vizet és ilyenkor igyál egy pár kortyot, nem egészséges az éjszakai evés, nem beszélve arról, hogy a fogaid is tönkremennek, mert gondolom ilyenkor nem mosol utána fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!