Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Életmódváltás. Hogyan? Mozgás?...

Életmódváltás. Hogyan? Mozgás? Táplálkozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 17 éves túlsúlyos lány vagyok. Teljesen meg szeretném változtatni az életmódomat, mert eddig ahogyan éltem és amiben nevelkedtem elég rossz példák voltak, és sajnos meg is vannak a következményei. Kb. 20 kiló fölösleg van rajtam és tudom hogy nem lesz könnyű mind leadni és megtartani, de nagyon nagy elhatározás és szándék van bennem, hiszen ez az egész kihat a mindennapjaimra, szörnyen érzem magamat miatta. Elég sok helyen utánaolvastam hogy mit hogyan kéne csinálnom, de ezek mellett érdekelnének a személyes vélemények/tapasztalatok. Eddigi éveim során (kb. 14 éves koromtól fent áll ez a probléma, és hosszútávú megoldást soha nem találtam, volt hogy sikeres volt az éppen aktuális fogyókúra, de ahogy annak vége volt, sajnos ugyanúgy folytatódott minden tovább.) Most már rájöttem hogy nem lehet 3-4 hetes fogyókúrákkal életmódot váltani, mert hosszútávon nem betarthatók/károsak is lehetnek. Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2013. szept. 9. 21:57
 1/1 Szintiszoli123 ***** válasza:

Szia!

Végre valaki, aki értelmesen akar fogyókúrázni.

Itt mindent megtalálasz:

[link]

Itt is van sok minden: www.lifetilt.hu

Személyes tapasztalat, hogy működik.

Ha van még kérdés, írj nyugodtan.

2013. szept. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!