Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Eredményezhet fogyást ülő...

Nagy János22222 kérdése:

Eredményezhet fogyást ülő életmód mellett (lenne miből leadni)?

Figyelt kérdés
Legalább 2 hétig tervezem, hogy felváltva az egyik nap 3 pohár 1,5%-os zsírtartalmú tejet, a másik napon 3 pohár 100%-os gyümölcslevet ( reggeli-ebéd-vacsora) veszek magamhoz. A többi folyadékbevitel ásványvíz(mentes) illetve csapvíz lenne. Szerintetek?

2013. aug. 12. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Remek terv, akár 3 kiló is lemenne 1 hét alatt. Az azutáni hónapban pedig minimum 8 jönne fel... koplalással csak belassítod az anyagcserédet. A 100%-os gyümölcslé tiszta átverés, de ez másik téma.
2013. aug. 12. 10:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a legjobb választás, de a C vitamin miatt gondoltam... Akkor sima citromos csapvízzel már működne?
2013. aug. 12. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

CSAK a mozgás eredményezhet fogyást akkor, ha visszafogod az étkezéseid mennyiségét is. Sok zöldség és fehérhúsok előnyben, ezekből sokat is ehetsz.

Próbálj meg találni 1-2 órát naponta arra, hogy mozogj. Nem hiszem el, hogy minden nap 12 órát dolgozol! Én napi 9 óra munka és egy-egy óra utazással töltött időben is kierőszakoltam a két órát (íróasztal mögött ültem egész nap). Hónapokba telt, de lassan egy éve kevesebb vagyok majdnem 10 kilóval. Annyit eszek, amennyivel pont nem lakok jól (máskor mindig szedtem még mellé még egy fél tányérral), de 10 perc múlva már eltelít teljesen. A több leves is jól jöhet és a sok folyadék. Hozzá lehet szokni, csak az első pár hét kellemetlen :)

43/F

2013. aug. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!