Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízás kalória számolással és...

Hízás kalória számolással és étrenddel?

Figyelt kérdés
A magasságomhoz képest alultáplált vagyok. Világ életemben sovány voltam, pedig semmi bajom sincs. (pl pajzsmirigy és társai) Mindig mondták, hogy egyek ilyen-olyan kajákat, de nem használtak. Rengeteg sült krumplit, főtt krumplit, tojást, csirkét eszem. Szinte mindig. Viszont híznék, de tudatosan és hogy figyelem mit eszek. Lehetőleg szeretnék egészségesen is étkezni. Az úgy működik, hogy beveszek az étrendembe magas kalóriatartalmú, egészséges ételeket? kalóriatáblázat segítségével.

2013. júl. 10. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

Bélprobléma, felszívódási zavar, látens gluténérzékenység? Ezekkel nehéz hízni, izmosodni.

Vagy sokan ektomorf testalkatúak és egyszerűen nem esznek meg napi 3000-4000 kilokalóriát, így meg nem híznak (fiatal korukban).

2013. júl. 11. 10:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Én sem eszem meg 3,4 ezer kalóriát.:)
2013. júl. 11. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Itt is gyökerezhetnek a problémák, akár.
2013. júl. 11. 14:05
 4/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

Szia!

Én is alaultáplált vagyok, egy betegség miatt fogytam nagyon sokat. Most akarok visszahízni, én is egészséges kajákról, tudatosan. Tudtommal nekem sincsenek pajzsmirígyproblémák és remélhetőleg felszívódási gondjaim sem. Kalóriaszámolásban elég profi lettem, szivesen segítek, írj bátran, de vigyázz!!!

"A tudatlanság áldásos" /Seifert - Mátrix első rész/

2013. júl. 11. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az első gyanúm. Voltam párszor orvosi kivizsgáláson és szerencsére semmi bajom sincs. Azért is nézném, hogy mennyi kalória van XY ételben. Amúgy 191 centi vagyok.
2013. júl. 11. 14:22
 6/6 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mire lennél kíváncsi, hogy én hogyan csnálom? Írj privátban valami elérhetőséget!
2013. júl. 11. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!