Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki nem kaloria...

Van itt olyan, aki nem kaloria szamolassal fogyott?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs merlegem, es penzem se sok. es azt a keveset pedig egeszseges kajara szeretnem forditani. vagy elhagyhatatlan a szamlalas?
2011. febr. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
én hozzávetőlegesen számolom. mérlegem nekem sincs, de tudom, h ha pl. megveszek fél kg túrót, és azt 5 adagban eszem meg, akkor kb. 100g adagonként. és a www.2000cal.com oldalon szoktam naplószerűen vezetni.
2011. febr. 2. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem szàmoltam, mégis lefogytam ès ettem is mindent sorba. Este 6 utàn semmi kaja max viz, nappal meg csak keveset ettem és inkàbb gyakrabban, okvetlen minden nap tornàzni kell. De igaz ez egyéntõl is függ ha hajlamos vagy a hizåsra nehezebb dolgod lessz.
2011. febr. 2. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kajáltam ugyan úgy, csak elkezdtem rendszeresen nap mint nap sportolni... eljártam biciklizni, kosarazni, focizni illetve futottam (persze hobbi szinten). Nekem az étvágyam kezdett el csökkenni ezek hatására érdekes módon, és így csak azt vettem észre, hogy mindenki szóvá teszi, hogy mennyit fogytam. Ekkor még én sem tudtam, hogy fogytam, mert nem állt szándékomban, viszont 10 kilótól sikerült megszabadulnom 3 hónap alatt. Bár nem a leggyorsabb, de nem kellett egyáltalán koplalnom, és még jól is éreztem magam. Persze ez egyénfüggő
2011. febr. 2. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem!

Reggel ment a szénhidrát, volt,hogy délben is, de csak min. mennyiségben,délután gyümölcs, joghurt, zöldség, este saláta, sovány sült hús valami zöldséggel stb.

A 6 után nem eszek semmit dolgot, meg még az elején felejtsd el! Butaság! Lehet enni. A lényeg az, hogy lefekvés előtt már 2-3 órával ne egyél. De ha te éjfélkor mész aludni, akkor nyugodtan ehetsz még valami könnyűt 7kor is. A mozgás viszont elengedhetetlen!

2011. febr. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!