Lehet tőle bajod, mert az már túl sok koffein.De te komolyan meginnád azt a moslékot?
2013. máj. 7. 14:44
2/12 anonim válasza:
a tömény koffeinhez teszel még koffeint?
csak gratulálni tudok
2013. máj. 7. 14:45
3/12 anonim válasza:
Mégis milyen megfontolãsból?
2013. máj. 7. 14:46
4/12 anonim válasza:
Hát, alapesetben (ha nincs valami bajod) meghalni nem fogsz tőle, legfeljebb rosszul leszel, de itt nem is ez a lényeg, hanem meginnál ilyen ocsmányságot? Milyen íze, kinézete, szaga lesz annak?
2013. máj. 7. 14:48
5/12 anonim válasza:
"A koffein túladagolás emésztési és szív-és légzési zavarokat okozhat. Túladagolási tüneteket többnyire 1 grammot meghaladó koffeinmennyiség rövid időn belüli elfogyasztása okoz. A tünetek közt agitáltság, fejfájás, nyugtalanság, szapora szívverés, szapora légzés, remegés, gyakori vizelés, görcsök jelentkeznek. Ezeket folyadékbevitellel, rosszabb esetben hánytatással, gyomormosással, aktív szén bevitellel lehet kezelni, görcsök esetén antikonvulzívum (diazepam, fenobarbitál, vagy fenitoin) ajánlott, szívez érintő tünetekre pedig béta-blokkolót kell használni. "
2013. máj. 7. 14:48
6/12 anonim válasza:
Nem "lesz" bajod, hanem már "van" bajod, ha ilyen egyáltalán eszedbe jut. :D Mégis hogy találtál ki ilyet? Minek kombinálnád a kettőt? Hogy bírnád meginni azt a pusztulatot, ami lesz belőle? Ha nekem ilyen eszembejutna, inkább ezeken aggódnék, nem azon, hogy lesz e valami bajom. :D
2013. máj. 7. 14:51
7/12 anonim válasza:
Hát, szerintem se az a kérdés, hogy mi bajod lesz, hanem hogy most mi bajod van. :D De azért egészségedre! Biztos nagyon finom lesz! :DDD
2013. máj. 7. 14:54
8/12 anonim válasza:
szived nem áll le és hasonló bajod sem lesz,kb mintha dupla adagot innál,max gyorsabb szívverés,magasabb vérnyomás
DE
elképzelni is undoritó ahogy a kávé a szénsavas energiaitallal lefő vagy a kutyulóst összekevered,olyan hasmenésed lesz,hogy készits be egy másfeles vizeta wc mellé,hogy ne száradj ki
2013. máj. 7. 15:29
9/12 anonim válasza:
Tachycardiát és extrasystolékat generál és úgy fogod érezni, mindjárt kiugrik a szíved, esetleg lezsibbad a bal oldalad, nagyfokú remegéssel társulva. Nekem egyszer volt koffeinmérgezésem 140-es frequenciával és szívzörejjel, remegéssel, halálfélelemmel. Elmondhatom, hogy nem kellemes. (reggel kávét ittam és dolgozat előtt egy energiaitalt)... Soha többé nem akarok így érezni.
26/N
2013. máj. 7. 16:24
10/12 anonim válasza:
Ha egy kis tojáslikőrt meg rostos gyümölcslét is öntesz hozzá és nyomsz a tetejére egy kis tejszínhabot, akkor egész jó lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!