Miért csinálom ezt? Anorexiás vagyok. Szerintetek miért érzek így?
Már több éve szenvedek tulajdonképpen evészavartól, bár ennyire még sosem volt drasztikus, és a súlyomon sem látszik hogy bajom lenne. Nem vagyok kórosan sovány meg hasonlók. Nyáron is nagyon keveset ettem (volt hogy egy nap csak egy fél melegszendvicset), de felváltva. Egyik nap viszonylag sokat ettem majd következő nap kompenzáltam.
Viszont most már 10. napja (naplózom) folyamatosan 400 kcal alatt eszem!! 180 cm magas vagyok, jelenleg 60 kiló.
Előző héten 63 voltam.
Az a baj... hogy tudom, miért csinálom. Vagy legalábbis annyit tudok, hogy azért nem eszek és akarok sovány lenni, hogy a családom elvigyen orvoshoz. Nem veszik komolyan ezt az egészet és úgy érzem amíg nem történik drasztikus változás, addig nem kapok kellő segítséget. Teljesen tisztában vagyok vele már egy éve, hogy szakemberre lenne szükségem. Anno falásrohamoktól szenvedtem, most pedig koplalástól. És ami a legrémisztőbb az egészben, hogy egy részem még élvezi is. Szedek vitaminokat, olykor iszom egy fehérjeturmixot... viszont tegnap már annyira gyengének éreztem magam, hogy kb még a teregetés is nehezen ment.
Mit kezdjek magammal?
de az emberek nem néznek anorexiásnak... ráadásul mivel egyetemre járok és csak hétvégére jövök haza így nem tudom elintézni, hogy állandóan dokihoz járjak
én mondtam anyának már hogy passziválni szeretnék az egyetemen és ilyenekre fordítani az időmet, addig is besegítenék itthon meg akár dolgoznék, de nem ment bele - részben igaza volt, hogy az egyetemet nem hagyhatom most ott
egyébként tudom, hogy nem innen kell várni a megoldást
csak már annyi hasonló kérdést láttam, hogy nem bírtam megállni a kérdést
és személy szerint abban sem vagyok még mindig biztos, hogy beteg vagyok-e, egyszerűen nem vagyok képes belátni
ami most így elég ellentétes azzal, amit eddig írtam
de sokszor még mindig úgy gondolom, nincs semmi bajom, mikor nyilvánvalóan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!