Meghalhatok ha ezt csinálom? Vagy mi lesz velem?
Figyelt kérdés
Szóval.. Ma 17 óra óta nem ittam! És Sós dolgokat eszek! Szerintetek mire számítsak?
Mondjuk holnap 11 óra körül?? Segítsetek!
(Ne kerdezzetek hogy miért csinálom, szeretek kísérletezni az egészségemmel hogy mit meddig bírok) Ne mondjátok hogy nem vagyok normális , TUDOM hogy nem vagyok az :D De légyszi válaszoljatok!!
Köszi!
2013. máj. 1. 21:17
2/5 anonim válasza:
Keress rá a Neten a hipertóniás dehidrációra,ill. a hipernatrémiára.A hipernatrémia főleg központi idegrendszeri tüneteket okoz. A súlyos hipernatrémia zavartságot, izomrángásokat és görcsöket, kómát és halált eredményez.Én nem játszanék ezzel.Ha meg akarsz halni,van gyorsabb módja is,ha meg csak szórakozni akarsz,ne foglald le a mentőkapacitást fölöslegesen a ténylegesen beteg és segítségre szoruló emberek elől.Köszi.
3/5 anonim válasza:
Igen mutatós leszel, amikor rángatódzol majd, öröm lesz végig nézni. Amikor esetleg felébredsz te is érezni fogod hogy bement minden vizelet, széklet az alsóba. Remélem neked kell letakarítani magadról. Ha meg súlyosabban zajlik le, akkor az agyban a hídvénák elszakadnak és aztán már nem kell tovább kísérletezned, végállomáshoz értél. Micsoda céljaid vannak... Hát én nagyon sajnállak, már mint hogy csak erre futja.
5/5 anonim válasza:
A "mentális egészségbe" kellett volna írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!