13 éves vagyok és van egy kis túlsúlyom de sajnos sehogy sem tudom leadni. Min változtassak? Ugyanis két hónapja csinálom és alig fogytam valamit.
átlagos napi étrendem:
reggelire egy szendvics
délben egy tányér kalóriaszegény meleg étel és egy alma
délután két szelet teljes kiőrlésű szeletelt kenyér
este egy tál saláta és egy alma
+ heti háromszor van egy óra intenzív teniszedzésem
kiszámoltam és abba a két szelet teljes kiörl. kenyérbe ugyanannyi kalória van mint a banánba
és a reggeli szendvics vaj nélküli csirkemellsonkás szendvics
az ebéd pedig öntet nélküli saláta mondjuk rizzsel
szóval köszi, de nem sokat segítettél:(
de teljes kiőrlésű szeletelt kenyér és rá van írva a csomagolásra, hogy 1 szelet 50 kcal!:)
de több sportra nincs időm:((
Felejtsd el a kalóriaszámolást!!
Amiket ehetsz : csirke, rizs, krumpli( nem az olajos sültkrumpli!) zöldségekből sokat, zabpehely, túró , hal, tojás, teljes kiörlésű kenyér..
Cukros, fehérlisztes dolgokat, péksütit, édességet hagyd el, gyümölcsöt mértékkel,napi 1,5-2l mentes víz!, napi 5szöri étkezés, a heti 3x-ri mozgás nagyon jó ( fogyáshoz aerob mozgás kell ez 40-60 perc olyan mozgást jelent ami mellett még éppen tudsz beszélni akár bicikli , akár futás de a tenisz is jó ha tényleg intenziv!) :) Heti 0.5 kg lenne az ideális fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!