Eddig sajnos semmi nem használt. Változtassak valamit a táplálkozásomon? Vagy kezdjek drasztikus diétába, hogy jobb legyen neki?
Figyelt kérdés
Kislányom 5,5 hetes, és nagyon hasfájós, az elmúlt pár nap és főleg éjszaka borzasztó volt, szinte alig aludt, csak ordított. Az orvos szerint normális, majd kinövi, addig is próbálkozzak a kül. készítményekkel.2009. jún. 21. 17:32
1/10 anonim válasza:
Drasztikus diéta? Semmiképpen! Elapadhat a tejed! Válogasd meg, hogy mit eszel, de szoptatós kismamának rendesen kell étkezni! Kitartás, a pocifájás majd elmúlik. Addig próbáljatok készítményeket, pl Infacol, stb....
2/10 A kérdező kommentje:
infacolt, espumisant próbáltuk, nem használtak, gripe watert használok 3 napja, és ez sem tűnik hatásosnak... ezután sab simplex jön. édeskömény tea sem használ. melegítés nagy ritkán... tornáztatni nem igazán hagyja magát. masszírozás sem vált be. el vagyok keseredve, szörnyű, hogy nem tudok segíteni rajt:(
2009. jún. 21. 17:53
3/10 anonim válasza:
Semmiképp ne diétázz nem tudom eddig mit ettél de kerüld a puffasztó dolgokat!Kinövi 3-4 hós korára csak kitartás esetleg csökkentheted a kül.készítményekkel de nem biztos hogy használnak:(
4/10 anonim válasza:
A hasfájás állítólag nem a tejtől van. Kitartás, a 6. héttől jobb szokott lenni, de legkésőbb 3. hónaptól.
5/10 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm javasolta a drasztikus diétát: korpovit, rizs, hamlet. majd 2-3 naponként 1-1 új étel, mint a hozzátáplálásnál. nekem is elég durvának tűnt, azért is tettem fel a kérdést.
2009. jún. 21. 18:03
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Ismerősöd is épp szoptatott és úgy csinált ilyen diétát? Amúgy nem értek egyet. Szerintem csak a tejednek ártasz vele! Persze nem feltétlen, de én nem kockáztatnék! Azért megkérdezheted a dokit, hátha ő mást mond erre.
7/10 A kérdező kommentje:
A doki szerint majd elmúlik. Próbálkozzak, hátha... Mindent egyek mértékkel, ő a tiltólistásokat is javasolja fogyasztásra.
2009. jún. 21. 18:16
8/10 A kérdező kommentje:
na meg mivel 700g-ot hízott a pici 1,5 hét alatt azt mondta ne csodálkozzak, h fáj a hasa...
2009. jún. 21. 18:17
9/10 anonim válasza:
Nálunk a Sab simplex jött be, napi 3x10 csepp. Eddig úgy tűnik jó.
10/10 anonim válasza:
Szia, szerintem se csináld ezt a diétát, nagyon durva lenne! Max annyit, hogy a tejtermékeket hagyod ki egy pár napig az étrendedből - nekem ezt a gyermekorvosunk ajánlotta, mondván, hogy egyes babák ezekre érzékenyek.
Meg kerüld a tiltólistás dolgokat: K-betűsök, hüvelyesek, stb.
Biztos, hogy jól adagoltad a kipróbált szereket? Mert van aki csak kevesebbet ad, mint az előírt, így nem használnak....
Van egyébként egy Papaverines csepp is, ez egy gyógyszertári görcsoldó készítmény, a dokinak kell felírnia, mi nem használtuk, mert nálunk az Espumisan bevált, de sok jót hallottam róla.
Próbáljátok ki, hátha segít!
Sok sikert, 7 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!