Milyen tejet vegyek?
Figyelt kérdés
Egészségeset szeretnék inni. Unom már az alacsony zsírtalmú löttyöket, amikre mondják hogy vegyük mert egészségesek. Jó ízű, de inkább egészséges tejet szeretnék. Mit vegyek ?2013. ápr. 26. 12:47
1/6 anonim válasza:
Mi 2,8%-os tejet szoktunk venni,általában az Aldiban.Szerintem jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Na Én arra gondoltam, hogy milyen márkájút. Egészségeset szeretnék igen, mint régen az Avonmore volt kb-.
2013. ápr. 26. 13:38
4/6 anonim válasza:
Próbáld ki a mandula-, zab- vagy rizstejet, veheted boltban is vagy készíthetsz magadnak is, finomabb és egészségesebb is mint a sima tej! :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Olyat a disznók esznek
2013. ápr. 26. 15:03
6/6 anonim válasza:
Ha tudsz vegyél házi tejet. Abba biztos, hogy nincs semmiféle tartósítószer. Lehet, hogy nagyobb a zsírtartalma, de az azért van mert természetes és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!