Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hóssal kóstoltatni kell a...

14 hóssal kóstoltatni kell a tejet? Fel kell forralni? Milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Csak az aznap kibontott tejet adhatom oda vagy meddig lehet odaadni? Egyszerre csak annyit forraljak fel amennyit megiszik vagy lehet többet is és felforralva tegyem el a hűtőbe?
2011. jan. 29. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. jan. 29. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én 18 hósan kezdtem el kóstoltatni a tejet.

Ha tudsz, házi tejet venni (megbízható, bevizsgált helyről, azt adj neki, az legalább tej).

Ha nem, akkor sima, nem tartós 2,8 %-os tejet adj a babádnak, mindenképp forralva.

Én úgy szoktam, hogy veszek 1,5 l tejet (automatából - tanyasi tejet, sajnos házit nem tudok szerezni, a boltinál meg ez is ezerszer jobb, finomabb) felforralom lehűtöm és hűtőben tárolom 2 max 3 napig (de mindig megkóstolom), amit iszik, azt mikróban melegítem.

2 éves kislány anyukája

2011. jan. 29. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

A bolti tejet nem kell forralni, hagyjátok már ezt a felesleges forralást!Még, hogy mindenképp forralni kell...Pff.

3 éves kislányom és 6 éves fiam, 1 éves kora óta issza a tejet forralás nélkül, semmi bajuk.

2011. jan. 29. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jan. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!